Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kaikkea sitä..

  Työnhaussa pitää olla aktiivinen. Pitää itse muistaa etsiä työpaikkaa kaikilta mahdollisilta tahoilta, kirjoittaa hakemuksia ja ansioluetteloita, soitella perään jne jne jne. Tai sitten voi olla Hannu Hanhi kuten minä, ja yksinkertaisesti saada kotiinsa sellaisen ”tuutko töihin” -puhelun. En ollut uskoa korviani kun kuuntelin kotivastaajaan jätetyn viestin. Minua pyydettiin sijaiseksi. Ei vain päiväksi tai kahdeksi, vaan syyskuun loppupuolelta jouluun asti. Uskomatonta!

  Olen innoissani ja kauhuissani samaan aikaan. Työpaikka kuulosti kivalta, samoin se ihminen, joka minua soitteli töihin. Tietysti minua myös jännittää kauheasti – olenhan täysi keltanokka, mitä opetukseen tulee. Eniten ehkä hämmästyttää se, että minut haluttiin töihin noin vain: eihän se soittaja ole edes koskaan tavannut minua! :) Mutta tämä on kyllä hurjan hieno juttu, definitely. Pitää vain ensin hoitaa alta yksi artikkeli (ja tämä muutto & tavaroiden purkaminen!) ja sitten olen valmis alkamaan rouva opettajaksi.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti