Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Tänään tapahtunutta

  Tullessani pyykkituvalta pihalle oli tulossa kolme pientä tyttöä. Tytöt asettuivat rivissä pitämään ovea auki minulle, kun kävelin sisään pyykkikorini kanssa. Sanoin ”kiitos”, ja tytöt vastasivat kuorossa ”ole hyvä”. Tulin mahdottoman hyvälle tuulelle – jotenkin tuli kauhean kodikas olo. Entisessä asunnossa pihapiirissä liikkui lähestulkoon vain opiskelijoita, lapsia näkyi sangen harvoin. Pihalla oli meluisa koripallokenttä lasten keinujen ja liukumäkien sijasta (joita tosin löytyi hieman kauempaa). Ainoa herttainen asia, mihin entisen asunnon pihalla saattoi törmätä, oli C-rapun Alma, joka on suloisimpia tapaamiani koiria. Sääli, että Alman jälkikasvu aiheutti meille niin paljon harmaita hiuksia (eli se yläkerran naapurien uliseva koira).

  Kaveri kävi kylässä pienen tyttärensä kanssa. Tunnustan, että pinnan alla kytevä vauvakuume nosti taas hetkeksi päätään. Tikitystä ei onneksi vielä kuulu, vaikka juuri viime yönä näin unta, jossa olin raskaana. Eiköhän minulla (tai: meillä) vielä ole runsaasti aikaa hankkia oma pienokainen.

  Anoppi sisarineen lähti tänään kotiin ja mieskin on palannut neljän pekkasen jälkeen töihin. Nyt uudessa asunnossa on minun lisäkseni jäljellä vain loputon kaaos. Lupaan palata kohta järjestelemään tavaroita. Ihan kohta.. varmasti..

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti