Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Minä vaan kysyn

  Allekirjoittanut mietti ärsyyntyneenä kahtakin juttua eilen ostoksilla kierrellessään.

  1) Minkä hemmetin takia jäätelöissä on pakko olla suklaata, oli maku sitten mikä hyvänsä? ”Oi, Vanhan ajan karamelli, tää on varmasti hyvä. Ai. ’Suklaan makuista kuorrutetta’. Enpä siis otakaan tätä.”

  Seuraava jäätelö: ”Ooh, mansikka-vanilja, tässä nyt ei ainakaan varmasti ole suklaata! Jaa… kas, suklaavuorattu vohveli. Enpä otakaan tätä.”

  Kävin läpi noin tusinan jäätelöitä, jotka päällepäin vaikuttivat siltä, että niissä ei olisi mitään suklaista, ja kaikissa oli kuitenkin kaakaojauhetta. Wtf? Voitaisko sopia, että mansikka-vanilja on oikeasti mansikka-vaniljaa eikä mansikka-vanilja-piilosuklaata ja toffee on oikeasti toffeeta eikä toffee-piilosuklaata? Jooko?

  2) Rintaliivit. Jos suunnittelija on osannut laatia imetysrintaliivit, joihin mahtuisi jopa E-kuppikoon rinta, niin miten hemmetissä se tyyppi ei ole tullut ajatelleeksi, että sen kokoinen rinta PAINAA, vaan on tyynesti suunnitellut liiveihin sentin levyiset olkaimet, jotka kaivavat hartioihin kirkuvanpunaiset hiertymät alle aikayksikön?

  Kysyn vaan.

  Kommentteja: 7

   

  Kommentteja:

  Kati:
  26.6.2009, 19.05

  Odotapas vain jos ja/tai kun alatte syöttää muksulle purkkisapuskaa. Siinä sitä sitten saakin pientä pränttiä tuijottaa… Esim. ruoka otsikolla broileria ja riisiä pitää sisällään tyyliin 10% broileria ja 10% riisiä, lisänä 24% perunaa. Että hyvinkin otsikonmukaista. :D Nyt sitä on kantapään kautta oppinut syynäämään hyvinkin tarkasti purkinkyljet…

  Outi:
  26.6.2009, 20.26

  Onpa hyvä kun mainitsit, pitää olla tarkkana! Kiinteät aloitellaan varmaan ihan tässä parin päivän päästä, tosin ainakin ensin mennään kyllä kotitekoisilla :)

  Hanna:
  27.6.2009, 14.27

  Tuohon kakkoskohtaan: Kantsii käydä jossain alusvaatteisiin/rintaliiveihin erikoistuneessa kaupassa ja hankkia sieltä liiveihin sellaiset silikoniset hartialevikkeet, jotka saa ihon & olkaimen väliin. Näistä on apua isorintaisille ja helpottanee hiertymiä :)

  Anna:
  27.6.2009, 21.42

  Osuit niin oikeaan!
  Minkä takia lähes jokaiseen jäätelötuuttiin pitää tunkea suklaakuorrute vohveliin. Mä syön mielummin sen öllömöllö super pehmeän vohvelin kuin sen pahan makuisen suklaalla kuorrutetun. Eikä kaikki ilman suklaakuorrutta olevat vohvelit edes ole pehmeitä.

  Ja minun kohdalla ei asiaa ainankaan helpota se, että joudun laktoosi-intoleranssin takia muutenkin valikoimaan jäätelöni tosi tarkkaan, vaihtoehtoja jää aika vähän. Nykyisin en oikeastaan viitsi enää edes ostaa jäätelöä kun en jaksa ärsyyntyä siellä pakastealtaan reunalla. Pitäköön jäätelönsä!

  Outi:
  27.6.2009, 22.19

  Ooh, kiitos vinkistä Hanna.

  Ja Anna, voisin kuvitella äkkiseltään, että sulle ei jää kaupan tuuteista vaihtoehdoiksi muuta kuin kuningatarpingviini – se on muistaakseni suklaaton JA vähälaktoosinen. Tasan ei käy nallekarkit. :/

  alive:
  29.6.2009, 10.07

  Hei, ootko muuten jo tsekannut tämän http://www.lumingerie.fi/ ? ”Verkkokauppa kurvikkaille D-kupista alkaen”

  Birdy:
  8.7.2009, 12.12

  Hyviä leveillä pehmusteolkaimilla varustettuja liivejä saa mm. Anita-merkin alta (urheilu/imetysliiveihin erikoistunut merkki) ja sitä löytynee monistakin alusvaateliikkeistä. Vihaan itsekin noita millirihmoja, ja varsinkin liikkuessa haluan pehmoiset leveät olkaimet.

  Jätä kommentti