Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Jouluiloa

  Olipas kerta kaikkiaan mukava ja rentouttava jouluaatto. Joulukuu on ollut sellaista myllerystä ja pelkäämistä, että etukäteen huolestutti lähestyvä joulu. Murehtiminen oli onneksi turhaa, sillä kaikki meni ainakin aattona hienosti – nautin hiljaisesta joulusta kahdestaan Jannen kanssa, jouluateria onnistui erinomaisesti (paitsi että perunat hajosivat) eikä kertaakaan tullut kurjaa mieltä siitä, että olimme täällä kotona Espoossa emmekä jossain muualla.

  Ruokapuolestakaan ei lopulta tullut mitenkään köyhä, vaan sain aterialla ihan riittävän montaa sorttia lautasentäytettä: perunoita, vähän kastiketta, kinkkua, imellettyä perunalaatikkoa (kiitos, anoppi!), salaattia (onnistuin tekemään hyvää salaattia, jossa ei ollut kurkkua tai paprikaa), kasvisgratiinia (josta tuli jopa parempaa kuin uskalsin toivoa) ja tietysti joululimppua ja voita. Juomaksi oli hyvää Stowford Pressin 0,5 %:n siideriä.

  Söin aaton aikana myös joitakin suklaakonvehteja (en tosin useampaa kerralla), muutamia piparkakkuja ja pari piparimuffinia, mutta sappi ei oikutellut ollenkaan – hurraa!

  Minun jouluiloni on tänä vuonna tullut sangen pienistä asioista, mutta hyvä niin.

  Ja sitä paitsi pukki toi minulle ihanan uuden puhelimen!

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  terhi:
  27.12.2008, 20.41

  Nyt ensi kertaa kommentoin kun minut valtasi niin suunnaton ilo… eli joskus vuosi takaperin löysin blogisi sattumalta etsittyäni ideoita hääpäiväyllätykseen. Googlen kautta löysin mitä surullisimman merkinnän ensimmäisestä hääpäivästäsi (ex-miehesi ja sinun) ja tunsin kovin lohdutonta tarvetta helpottaa silloista oloasi jollain tavalla. Selailin blogiasi eteenpäin ja huomasin sinun löytäneen rakkauden ja nyt pitkästä aikaa tulin tänne kurkkimaan ja sain lukea, että teille on tulossa perheenlisäystäkin :) Siis valtavasti onnea ja siunausta teille!

  Outi:
  28.12.2008, 1.46

  Kiitos, Terhi :) Mukavaa, kun jätit kommentin – viidessä vuodessa on tosiaan ehtinyt tapahtua paljon kaikenlaista, pääasiassa ihanaa. On ollut mahtavaa huomata, miten elämä kantaa ja miten kaiken surun jälkeen voi löytää uuden, entistä suuremman onnen :)

  Jätä kommentti