Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kärsivällisyyden puute

  Tajusin taas tänään hyvin konkreettisesti, miten vähän minulle on suotu kärsivällisyyttä. Saan lähestulkoon raivokohtauksia täysin mitättömistä syistä. Esimerkiksi tänään olin paiskoa tavaroita seinille, kun en saanut muovisella paistinlastalla jaettua kahta paistettua kananmunaa haluamallani tavalla. Yritin jakaa munat neljään osaan, mutta eihän se kelvoton muovinen lasta suostunut niitä leikkaamaan – ja teflonpannulla ei luonnollisesti voi käyttää puukkoa. Loppujen lopuksi kananmunat olivat yhteensä seitsemässä tai kahdeksassa palasessa, ja minä olin kiukkuinen kuin ampiainen. Eihän tuollaisesta pitäisi suuttua, mutta minä suutuin. Tosin kai muutkin ovat nälkäisenä ärtyisiä.

  Toinen esimerkki lyhyestä pinnastani: latasin itselleni netistä pari PopIdols-avia. Kun sitten yritin katsoa niitä, kävi kuten aina käy. Ohjelma ei suostunut avaamaan tiedostoa. Minä sitten vihaan, VIHAAN codeceja. Aivan sama kuinka paljon niitä koneelleni asennan, niistä puuttuu AINA joku. Minkä helvetin takia niitä on ylipäänsään oltava? Miksei sama Windows Media Player voi kiltisti pyörittää kaikenlaisia videonpätkiä? En käsitä.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Mysia Mistrell:
  28.8.2003, 11.37

  Otin itseäni niskasta ja rupesin selaamaan Pinserin Päivän Pamauksen uutuuksia.
  Luin sinun blogiasi ihan kiinnostuneena ja kuten joku päivä totesit, on minustakin mukavampi lukea elämästä kertovia blogeja kuin yleisistä uutisista. Jokaisessa meissä asuu pieni Ulla Taalasmaa?
  Ja voi, kun tämä sivusto on kaunis. Vaikka olen vuosia opetellut tekemään sivuja, olen liian käytännöllinen ja teen sivut ilman kuvia. Ja sitten katselen kateellisena muiden hienoja sivuja.
  Mutta laitanpa tämän blogiseurantaani. :)
  Onneksi olkoon uudesta asunnosta.

  Outi:
  28.8.2003, 12.02

  Ooh, yksi lukija! :) Onneksi en juonut kahvia kun luin tuon sun kommentin – tuo Ulla Taalasmaa olisi saanut kahvit lentämään monitoriin :D

  Kiitos kohteliaisuudesta! Sääli, että olen itse jo ehtinyt tähänkin ulkoasuun kyllästyä ja haluaisin niiiin kovasti suunnitella sivut uusiksi. Ehkä sitten muuton jälkeen.

  Ja vielä: kävin DeviantArtissa katsomassa piirroksiasi, tosi kivoja! Itse en osaa piirtää oikeastaan minkään vertaa :/

  Mysia Mistrell:
  28.8.2003, 12.11

  Uh. Deviantart on jees, mutta minä en. Juuri eilen illalla ajattelin muuttaa piirrostyyliäni, kun olen niin ärsyyntynyt siihen.
  Ai niin. Olen samaa mieltä niistä codeceista. Voisi olla vain yksi tai korkeintaan kaksi mitä kaikki käyttäisivät ja sillä siisti. Kun tämä minun koneeni on tällainen muinaismuisto jostain viime vuosikymmenen puolivälistä, niin se menee sekaisin liian paljosta sähläyksestä. Toisaalta toimii taas vakaammin tavallisessa käytössä kuin monet uudemmat koneet.

  Jätä kommentti