Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kauden aloitus

  Julistan aktiivisen lenkkeilykauden avatuksi.

  Torstaina lähdin kevään ensimmäiselle viralliselle lenkille huolimatta pitkään jatkuneesta kylmästä tuulesta. Ajattelin, että iPodin kuulokkeet + korvaläpät -yhdistelmä pelastaisi minut korvasäryltä, mutta olin valitettavasti väärässä.

  Yhtä kaikki, oli hieno tunne päästä lenkille kevään keskelle. Sykemittari oli ilmeisesti armosta arponut talven kangistamalle vartalolleni suorastaan ärsyttävän alhaiset sykerajat, joten mittari piipitti yhtenään liian kovasta sykkeestä valittaen.

  Olin ennen lenkille lähtöäni ostanut iTunes Music Storesta matkaevääksi Juanesia* ja totesin, että letkeä latinopop oli mitä oivallisinta lenkkeilymusiikkia: kyllä kelpaa naisen hölkätä, kun mielikuvissa vilahtelee auringon paahteessa kiilteleviä lihaksikkaita miesvartaloja. Hrrrrrrrrrrr.

  Lenkkeilyteemaa sivuten mainittakoon vielä, että olen siirtynyt käyttämään Kalorilaskuri.fi-palvelua. Suosittelen sitä nyt lämpimästi muillekin laihtumisesta haaveileville, sillä se on erinomaisen monipuolinen ja kukkarolle ystävällinen palvelu.


  * Nyt minäkin voin vihdoin kuunnella Juanesia, kun La Camisa Negra ei enää tule joka tuutista kolmesti tunnissa…

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Timo:
  19.4.2008, 18.38

  Kiitos hyvästä blogista! Annoin purpose-meemissä sulle tunnustusta, voit jatkaa jos haluat.

  Outi:
  19.4.2008, 18.45

  Oih, kiitos! Olen ihan otettu! Katsotaan, jos saisin aikaiseksi jopa jatkaa tuota :)

  Pätkä:
  21.4.2008, 22.28

  Oih, saisinpa itsestänikin irti tuon kuntoilupuolen. Juanesia kyllä kuuntelen… http://artists.letssingit.com/juanes-g668b/overview
  Tässä sanoja, niin on mukavampi jorata :)

  Jätä kommentti