Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • pom pom..

  Muutto lähestyy koko ajan. Se on sekä ihanaa että stressaavaa. Maltan tuskin odottaa, että pääsen järjestelemään uutta kotia.. Ja vihdoinkin meillä tulee olemaan oma sauna ja parveke.. ja vaatehuone. Kaikki ne ihanuudet, joista ennen sai vain haaveilla. Tiedän kyllä, että edessä on pari hyvin stressintäyteistä viikkoa ennen kuin uudesta asunnosta osaa tosissaan nauttia, mutta kaikki hyvä vaatii pieniä uhrauksia.

  Katsoin juuri nauhalta eilisen Roswellin – se toimii hyvänä aivojen nollauksena ennen nukkumaanmenoa. Pidän sarjasta kovasti, ja olin kiljahdella riemusta havaitsessani eilen, että sen uusinnat alkavat.

  Jälkimmäinen artikkeli taitaa olla valmis. Se tarkoittaa, että huomenna voin vihdoin keskittyä valmistautumaan muuttoon: alkaa pestä vaatteita, petivaatteita, verhoja jne, käydä läpi tavaroita ja hävittää kaiken tarpeettoman.. Raskasta ja tarpeellista, mutta yhtä lailla mielekästä hommaa.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti