Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Amazing brats

  Sunnuntai on kehnohko televisiopäivä. Luultavasti tämän vuoksi olen jo kahtena sunnuntaina katsonut Amazing racen, vaikken ole nähnyt yhtään aiempaa kautta. Voi kuitenkin olla, etten kykene katsomaan enää yhtään jaksoa enempää, sillä yksi ohjelman perheistä aiheuttaa minussa kerrassaan sietämätöntä kiukkua.

  Olen elämäni aikana ehtinyt nähdä televisiossa kaikenlaista, mutta Paolon perheen kakarat menevät huonotapaisuudessaan kyllä vastenmielisten kilpailijoiden (siis missään kilpailussa, ever!) viiden kärkeen. Nuorempi veljeksistä on kehitellyt murrosikäisestä ääliömäisyydestä lähes taiteenlajin.

  En ole varma, kumpi minua ihmetytti enemmän ohjelmaa katsoessani: se, että joku ylipäänsä saattaa kohdella omaa äitiään yhtä törkeästi kuin se karmea nulikka, vai se, että perheen isältä ei herunut äidille minkäänlaista tukea. Jos perhe voittaa koko kisan ja saa miljoona dollaria, toivon heidän käyttävän osan rahoista siihen, että pistävät kyseisen pojan koirakouluun.

  Jos minä olisin Paolon perheen äiti, ei se nuorempi poika pääsisi kotiarestista ennen kuin on oppinut kunnioittamaan vanhempiaan. Perheen isä taas saisi minun puolestani nukkua sohvalla vailla piparia niin pitkään, että oppii tukemaan vaimoaan lasten kasvatuksessa ja kurinpidossa eikä vain kuuntele vieressä, kun pennut solvaavat äitiään.

  Niin kerta.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Burana:
  29.1.2008, 22.56

  Laitat kuule ma-to välillä automaattiajastukselle Jim kanavan kello 23-23:30 :-) Noita kelpaa katsella sitten kun on katsottavasta puutetta.

  Outi:
  29.1.2008, 23.11

  On jo ;)

  sea:
  30.1.2008, 3.01

  Aiemmat kaudet on olleet viihdyttävämpiä. Tuo perheidea jotenkin tökkii. Liikaa väkeä jotta muistaisi ketään. Ja ne kirkuvat pinkit ja se jatkuva ”hyvä me, osattiin kääntää rattia, ollaan superei!”-asenne. Pää halkee!

  Inka:
  30.1.2008, 9.02

  Meillä oli miehen kanssa suorastaan ratkiriemukasta! Tosin ne muutamat kirkuvat kanat voisin lahdata mahdollisimman nopealla tekniikalla. Erityisesti Paolon perheen täydellinen epäsynkka tipauttaa sohvalta. Josko allekirjoitan Outin ajatukset, niin kyllä Paolot huojentavat mieltäni: vaikka välillä menee huudoksi ja rähinäksi, niin ei sentään tuossa mittakaavassa…

  Outi:
  30.1.2008, 10.26

  Joo, porukkaa on kyllä aika paljon. Ja voi pojat, että se yksi naisporukka osaa kiljua… Mutta Paolon perheestä tuli kyllä Inhokki isolla i:llä. Saa nähdä kestänkö katsoa jatkoa.

  Jätä kommentti