Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Luikahtajat

  Koko elämän ja maailmankaikkeuden kannalta tämä asia on melko merkityksetön, mutta minua nyppii aivan vietävästi sellaiset ihmiset, jotka luikahtavat sisään ovesta näkemättä tippaakaan vaivaa kenenkään muun kuin itsensä eteen. Kun ihmisiä menee esimerkiksi tavaratalon ovesta sisään suhteellisen tasaisena virtana, on kaikkien kannalta mukavinta, että jokainen vuorollaan vetää tai työntää ovea sen verran, että 1) pääsee itse mukavasti sisälle ja 2) seuraavaksi tuleva pääsee myös suhteellisen vähällä vaivalla ovesta sisään.

  Mutta ei! Vähän väliä törmää ihmisiin, jotka tarraavat siihen oveen juuri ja juuri sen verran, että itse mahtuvat livahtamaan sisään, mutta seuraava tulija saa sen oven joko melkein nenälleen tai sitten joutuu vastaavasti vetämään sitä ihan kunnolla. Tänään joku saamarin täti-ihminen teki sen luikahtamisen vielä niin surkeasti, että ei edes saanut kassiaan kunnolla välistä pois, ennen kuin ovi painui kiinni.

  Sanon minä, että se on sille eukolle ihan oikein, jos siinä kassissa oli jotain helposti murenevaa tahi muhjaantuvaa. Syököön banaaninsa mössönä ja suolakeksinsä murusina!

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  sea:
  12.1.2008, 4.39

  Mua nyppii kun pääkirjaston ovet on tosi raskaa ja liikennettä on runsaasti molempiin päin…ja aina siinä on niitä ei-kiittelijöitä jotka luulee sun avaavan sen oven niille kun kiskot sitä itsellesi auki. Siitä ne pujahtaa vastapuolelta ja luikkii tiehensä kiittämättä! Hitto minä sitä painavaa ovea heille avannut, ainenkaan ilman kiitosta!

  KatiO:
  12.1.2008, 12.17

  Olisi tunnustusta tulossa, siis käyhän blogissani :)

  Outi:
  12.1.2008, 16.51

  sea, joo, tuommoiset tyypit ovat myös ärsyttäviä. Mur!

  KatiO, ooh, nyt olen ihan otettu :D

  rolsen:
  16.1.2008, 17.43

  No se oli sille tädille kyllä ihan oikein :> Yks juttu on sitten se kun yrität ehtiä hissiin ja sitä ei sitten viitsitä pitää sitä ovea auki..grrh!

  Jätä kommentti