Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Vatsavaivat vol. XVIII

  Kyllä yksityisessä lääkärissä on puolensa, pakko se on myöntää. Kyllästyneenä vatsavaivoihin soitin tänään terveyskeskukseen haaveenani päästä bakteeriviljelyyn vielä tällä viikolla. Eioota tarjottiin: ensimmäiset vapaat ajat omalle lääkärille olisivat olleet vasta tammikuussa ja puhelinaikaakaan ei olisi saanut ennen torstaita. Minulle ehdotettiin tuloa päivystykseen, mutta en todellakaan koe, että vaivani olisi vaatinut päivystysvastaanottoa.

  Koska ajatus joulunvietosta vatsavaivaisena ei houkuttele, päätin hampaitani kiristellen maksaa siitä, että pääsen vastaanotolle nopeasti. Mehiläinen toivotti minut tervetulleeksi vielä samana päivänä. Kuusi tuntia sen jälkeen, kun olin soittanut terveyskeskukseen, olin käynyt jo vastaanotolla, kakkinut purkkiin (täytyy sanoa, että niiden näytteiden ottaminen pakotti tekemään lähempää tuttavuutta tuotosten kanssa kuin välttämättä olisin halunnut…) ja vienyt näytteet laboratorioon (tarjoan teille tämän mielikuvan päivän erikoistarjouksena ihan ilmaiseksi, ei tarvitse edes kiittää!).

  Kassalla kirveli (vastaanotto ja kaksi bakteeriviljelyä = n. 100e), mutta pääasia, että asia hoitui näppärästi. Voisi kai sitä veronpalautuksensa huonomminkin käyttää.

  Lupaan yrittää ensi kerralla kirjoittaa jostain muusta kuin vatsavaivoista ja peräpäästäni. Pyhästi.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti