Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Sillisalaatti

  Minusta on jotenkin noloa, että nyt kun päivitän säännöllisesti (hei, eilinen merkinnän puuttuminen ei johtunut minusta vaan nettiyhteyden katkeamisesta!), tilaajamäärä vähenee tasaisesti. Tämän marraskuun blogirupeaman aikana on kadonnut jo kuusi tilaajaa. Se tilaajamäärä ei minua sinänsä huoleta, mutta jollain tasolla on tietysti vähän noloa tajuta kirjoittavansa nyt niin tylsiä juttuja, että tilaaja toisensa jälkeen lähtee etsimään parempaa luettavaa. No, tarjontaa on onneksi paljon, joten sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotain.

  Koskapa olen veronmaksaja minäkin, päätin eilen, että Espoon kaupunki saa nyt luvan käyttää osan verotuloistaan minun mielenrauhani kohentamiseen. Kävin siis terveyskeskuksessa noiden rytmihäiriöiden takia, ja sain kuulla juuri sen, mitä äiti oli jo skype-chatissa ehtinyt vakuuttaa: sydänfilmissä näkyy satunnaisia lisälyöntejä, mutta lääkärin mielestä filmi oli yhtä kaikki täysin normaali. Woo-pee! Muljahtelu jatkuu edelleen, mutta veikkaan oman panikointini ja angastaukseni toimivan sen ylläpitävänä voimana.

  Matkalla terveyskeskuksesta kotiin pysähdyin Kaisan kahvilaan haukkaamaan aamiaista, sillä olin lähtenyt terveyskeskukseen varhain aamulla syömättä, ja olo alkoi olla hutera. Siinä sämpylää ja teetä mutustellessani luin päivän Ilta-Sanomia. Mietin, miten kauheaa olisi, jos jatkuvasti epäonnistuisi parisuhteissaan ja jokaista näistä epäonnistumisista ruodittaisi iltapäivälehdissä useamman päivän ajan. Itse olen käynyt läpi yhden ison eron, ja siinä oli ihan tarpeeksi – en uskalla edes kuvitella, miltä minusta tuntuisi kolmannen jälkeen.

  Kaipa minulla käy vähän sääliksi erästä nimeltämainitsematonta kansanedustajaa. Niin vähän kuin hänestä poliitikkona pidänkin. Sen toisen nimeltämainitsemattoman kansanedustajan rakkauselämä raskauksineen alkaa olla jo niin surkuhupaisaa, ettei siitä viitsi edes vitsailla.

  Kommentteja: 12

   

  Kommentteja:

  Marjut:
  29.11.2007, 11.49

  Luulen, että lukijasi ovat siirtyneet käyttämään jotain syötteenlukijaa, niin kuin vaikka Google Readeria. Niin minä ainakin olen tehnyt.

  Täälläkin muljahtelee, sympatiseeraan.

  Outi:
  29.11.2007, 13.57

  Kas, se on tietysti mahdollista. Ja eipä sillä toisaalta mitään väliä ole – kunhan pohdiskelin.

  Tavallaan mukavaa, että muillakin muljahtelee (vaikka eihän se kivaa ole). Enpä ainakaan ole yksin pomppuhäiriöineni :D Jaksamista sinnekin!

  Saara:
  29.11.2007, 14.31

  No et ole yksin pomppuinesi! Täälläkin yksi.. Kiva että oot taas kirjoitellu jossain vaiheessa kun oli pidempiäkin välejä kirjoittelussa.

  Inka:
  29.11.2007, 14.41

  En ole koskaan tilannut ensimmäistäkään blogia, mutta seuraan RSS:n kautta noin kuuttakymmentä (kauhistus!) blogia. Niinpä koko blogilistan käytäntö on jäänyt minulle jotenkin vieraaksi.

  Luin juuri tiistaina (lääkäriin pääsyä odottaessani) vuoden vanhan Imagen artikkelin ensiksimainitun poliitikon kohtsillään ex-aviomiehestä. Vanhat lehtijutut saavat uudenlaisia vivahteita, kun tietää, millaisen jatkon tarina on saanut.

  Anne:
  29.11.2007, 15.19

  Ja minä olen jo tällä iällä tällainen fossiili, etten ole edes jaksanut edes perehtyä noihin blogilistoihin ja tilauksiin sun muihin :D Musta siis on ainakin hauska lueskella, mitä sulle kuuluu ja mitä siellä päässä milloinkin liikkuu. Vaikka välillä mua häiritsee, että onko tämä nyt jotain tirkistelyä, ja pitäiskö mun joka kerta jättää joku kommentti… ? :D

  Outi:
  29.11.2007, 15.43

  Jee! Kiitos ja ylistys! Minulla on yhä lukijoita :D Tanssin virtuaalista polkkaa koska olen liian laiska nostaakseni persaustani tuolista ja koska en osaa oikeaa polkkaa.

  Saara, hahaa, tunnen itseni hetki hetkeltä normaalimmaksi, kun kohtalotovereita ilmaantuu sieltä täältä!

  Inka, minä seuraan syötteinä lähinnä vain sellaisia blogeja, jotka eivät ole blogilistalla (tai jotka blogilistalla haamupäivittyvät niin paljon, että lopulta hermostun). Jotenkin pysyn paremmin selvillä siitä, mikä blogi on mikäkin, kun näen tekstin yhteydessä myös blogin ulkoasun.

  Anne, en tiedä tirkistelystä, mutta jos joku vaivautuu julkisesti päänsä sisältöä ruotimaan, niin varmaankin sitä on silloin lupa lueskella :D

  Ulla:
  29.11.2007, 16.12

  Minä luen myös, milloin ehdin, vaikken blogeista ja listoista ja syötteistä sun muista mitään ymmärräkään!

  Jane:
  29.11.2007, 17.39

  Ullan viesti on kuin minun suustani. Kiva kun kirjoitat useammin toivottavasti tahti jatkuu ainakin lähes samana.

  Tuoppi:
  30.11.2007, 1.43

  Ettei olisi suolan (kaliumin) puutetta tuo rytmihäiriöiden esiintyminen? Suolaahan meidät on opetettu karttamaan kuin arsenikkia ikään.

  Stello:
  30.11.2007, 14.38

  Mä seuraan kaikki blogit bloglinesin kautta.

  Hih, just vastikään vuodatin tuosta Eduskunta-saippuasta;
  http://stello.vuodatus.net/blog/955188 =D

  Outi:
  30.11.2007, 14.43

  Juu, tänne saa toki tulla ihan vanhanaikaisestikin, ilman Blogilistoja ja syötteitä :D

  Tuoppi, minä en ole ikinä ollut mitenkään arka suolan suhteen, joten tuskin on siitä kyse. Tämä on varmaan vain perinnöllinen taipumus, jota sitten oma panikointi vahvistaa ;)

  Stello, juu, kyllähän tuo tosiaan saippuasarjasta alkaa käydä :D

  siiri:
  30.11.2007, 23.33

  Aijai, tuo pisti omat huolet taas mittakaavaan. Vaikka joku asia menisikin pieleen, ei siitä tosiaan saa tietää koko valtakunta, niin kuin joidenkin kohdalla.

  Jätä kommentti