Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Hävetys

  Euroviisujen semifinaalissa ei ollut mitään keskinoloa pahempaa. Olisin suonut finaalin sujuvan yhtä mallikkaasti, mutta ei. Oliko finaaliin ihan, IHAN pakko ottaa Krisse Salminen säheltämään? En tiedä olenko ainoa, mutta ainakin minua nolottaa. Ehkä tuo huumori uppoaa suomalaisiin, mutta entäs se muu Eurooppa, joka lähetystä katselee? Puuh.

  Kommentteja: 21

   

  Kommentteja:

  katja:
  13.5.2007, 0.24

  Älä muuta viserrä, häpeänpuna poskilla….

  Tuuli:
  13.5.2007, 1.16

  Kattelin täältä ”muusta Euroopasta” ja sitä ei valitettavasti edes oikein tajuttu vitsiksi.. :-(

  pni:
  13.5.2007, 1.18

  Ei vaan se krisse. Mutta joulupukki” Jokulukki? Gaaa!!!!

  pni:
  13.5.2007, 1.19

  Kirjoitusvirheet menkööt viinin piikkiin.

  katja:
  13.5.2007, 1.23

  Vielä lisäys… Tuo buuaushomma meni kyllä yli. Reilun pelin henki ja kannustusta kaikille, sanon minä. Juntit buuaa.

  Outi:
  13.5.2007, 1.26

  Joo, minäkään en tykännyt siitä buuauksesta – ihmettelin (ja paheksuin) samaa jo viime vuonna Kreikan kisoissa. Ei kuulu minusta hyviin tapoihin…

  Anne:
  13.5.2007, 1.33

  Mun mielestä Krisse (fantasiahahmona) sopi ihan hyvin siihen true fantasy-teemaan. Ei mulle tullu mieleenkään nolostella tai miettiä, että mikä kaamea tilanne onkaan jos joku vaikka luulee että suomalaiset on kaikki tollasia Krisseja ;D Eli siis viisut meni hienosti ja niistä voi olla ylpeä. Ainut mikä oli ikävää oli se yleisön buuaus, ja sillehän ei järjästäjät voi oikein mitään.

  ainailona:
  13.5.2007, 1.50

  Buuaus on LAPSELLISTA ja HUONOA käytöstä. Pelin henkeen kuuluu, että naapurit äänestävät toisiaan, se täytyy vaan sietää [vaikka Ukraina saisi miten paljon pisteitä hyvänsä;)].

  Cattleya:
  13.5.2007, 10.48

  En ole koskaan pitänyt Krissestä (kun kasvot näkyy tai ääni kuuluu, kanava vaihtuu). Kyllähän se pienenä annoksena olisi voinut mennä, mutta rajansa kaikella. Varsinkin sähläys siellä artistien tilassa oli ällöttävää. Toisaalta: on the scale from 9 to 10, how beautiful am I? Siinä oli sopivaa itseironiaa.

  Outi:
  13.5.2007, 13.38

  Jep, itsekin mietin, että olisin voinut kestää Krissen osuuden, jos se olisi päättynyt siihen yleisön laulatukseen Senaatintorilla, mutta oli kyllä anteeksiantamaton moka päästää se artistien tilaan…

  Kuulemma joku Serbian tiimistä oli tuupannut Krisseä, kun se oli yrittänyt samaan kuvaan voittajien kanssa. Jos se on totta, niin hävettää entistä enemmän – jopa Krissen pitäisi kyllä tajuta, missä vaiheessa vetäydytään sivummalle…

  Henna:
  13.5.2007, 14.24

  Joo, kyllä sitä joku tuuppasi, se näkyy ihan selvästi siinä voitonjuhlan keskellä. Ajattelin ensin, että se oli vahinko, mutta kyllä se ukko ihan tahallaan taisi Krissen sysätä pois edestä keikkumasta. Törkeää tietysti, mutta ihan yhtä tökeröä oli se Krisse prinsessamekkoineen etummaisena keikkumassa :/ Ehkä se heppu ei ollut myöskään tajunnut vitsiä (mistä nyt ei kamalasti voi moittia), vaan provosoitunut tosissaan .

  Misu:
  13.5.2007, 16.14

  Meidän viisuvalvojaisissa Krisse upposi ihan täysillä. Aivan sama mitä muualla miettivät kunhan meillä on hauskaa! Eivät ole oikein oppineet tavoille tuolla itäisessä Euroopassa: naisia ei kuulu töniä ainakaan suorassa tv-lähetyksessä, olivat nämä sitten miten ärsyttäviä tahansa.

  Aaltoneito:
  13.5.2007, 22.09

  Jos suuri osa Euroopan maista ei hoksannut viime vuonna Silvia Nightin olevan vitsi, niin voiko sitä olettaa Krissen kohdalla, joka ei ole edes yhtä yliampuva. Tuskin.

  Senaatintori olisi tosiaan vielä mennyt, mutta Green Room -osio alkoi sitten mennä jo todella paksuksi – etenkin siinä vaiheessa, kun kuvataan Serbiaa kisan ratkettua ja Krisse tosiaan virnistelee siinä porukan etummaisena.

  Totta kyllä, että Green Room -juonnot ovat tainneet tulla joka vuosi joltain kolmannelta juontajalta, eivät pääjuontoparilta. Olisivat pistäneet sen Paasosen sinne, niin sillä ei olisi ollut niin paha mieli.

  Vesh:
  14.5.2007, 8.43

  Henk. koht olen sitä mieltä että senaatintorin Tii-Tii-Ti-Ti-Tii-Tii-Tiititii sessio oli koko lähetyksen helmi. Joulupukki taasen limbo. Kun väliohjelmakin onnistui olin enemmän kuin yllättynyt. Ei myötähäpeän tunnetta tällä kertaa.

  Krisse selviytyi ihan hvvin ja mitä olen ulkomaalasia ystäviäni konsultoinut hekin pitivät hänestä. Koko show sai hyvän arvosanan.

  Lyllertäjä ja neiti:
  14.5.2007, 10.19

  Luin jostain ennen finaalia, että ulkomailla oli tajuttu Krissen vitsit hyvin ja niistä oli jopa pidetty. Näin viime kesänä televisiossa ruotsalaisen (huippu) stund up -koomikon, joka oli niin surkea, että ruotsalaiset eivät ainakaan pysty sanomaan mitään pahaa Krissestä. Olen käynyt sen verran paljon stund up -keikoilla, että voin tuumata, että Krisse veti osuutensa hyvin. Kaikki vitsithän eivät tietenkään voi olla huippuja, ja välillä kuka tahansa koomikko sortuu ylilyönteihin.

  Kriisi:
  14.5.2007, 11.37

  Mun mielestä Krisse-juttu toimi hyvin, ja on pikemminkin huonoa käytöstä lähteä tuuppimaan, kun tuskin on ollut esiintyjäporukassa epäselvää että Krisse-hahmo on osa shouta. Serbian porukan käytös esiintymistyylistä yleiseen meninkiin saakka näytti kyllä olevan tosi jätkämäisen kulmikasta. Lepakkoja tai ei niin käytöstavat saisi olla.

  Anna:
  14.5.2007, 13.06

  Taitaa taas olla niin, että suomalaisten suoritusten tasoa murehtivat suomalaiset itse. Itsekin katselen kisoja ”muualta Euroopasta”, ja tässä maassa kaikki huomio lehdistössä ja muualla on annettu omalle edustajalle ja omien juontajien törppöilyille (täkäläinen tv-juontaja oli kännissä, tähän ei pystytä Suomessa ;)).
  Häntä pystyyn vaan, ainakaan ei turvauduttu mihinkään tylsiin varmanpäälle-kliseisiin (paitsi joulupukkiin ja sekin oli aika harmitonta…) ja homma toimi kaikenkaikkiaan hyvin!

  HennaJ:
  14.5.2007, 13.19

  Meidän kisastudio antoi myös täydet 12 pistettä Krisselle ja koko Euroviisujen onnitumiselle! Ihanaa, kun oltiin otettu huumoria mukaan koko viisuihin! Vähän pelkäsin, että menee tiukkapipoisuuden puolelle mut mun mielestä Suomesta sai sellaisen kuva, et osataan me itsellemme nauraa :) Ja postikortit oli pop!

  Jen:
  14.5.2007, 15.44

  Euroviisuthan menivät hienosti kokonaisuutena, turha sitä on suomalaiseen tapaan mennä nolostelemaan ja miettimään että ”oltiinko nyt tarpeeksi hyviä” ja ”tarvitseeko hävetä vähän vai paljon”…

  Mikael0k:
  18.5.2007, 14.14

  Joo Krisse oli kyllä aivan älyttömän typerä valinta… sitäkin pahempi oli se joulupukki… herranjestas millainen ilmestys. Ilmeisesti sitä Rovaniemen ”oikeaa” joulupukkia ei oltu kysytty tai hyväksytty mukaan. Vai olisko ollu liian kallis???

  Milla:
  20.5.2007, 12.41

  Terveisiä täältä Suomen ulkopuolelta, myös täällä (Saksassa) pidettiin Krissestä. Ei se elämä niin vakavaa ole :)

  Suomalainen, italialainen ja ranskalainen kohtasivat erämaassa norsun.
  Tuosta tulisi hyvä paisti, ajatteli ranskalainen.
  Tuosta saisi hienon laukun, ajatteli italialainen.
  Mitähän tuo norsu minusta ajattelee, ajatteli suomalainen.

  Jätä kommentti