Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Viisut, osa 1

  Meinasin blogata Euroviisujen semifinaalista, mutta Merten sanoi jo suunnilleen kaiken sen, mitä minäkin olisin sanonut. Paitsi että bloggaanpa silti, ähäkutti.

  Semifinaali näytti ihan suhteellisen hyvältä ja väliaikaohjelmatkin olivat pahimmillaan ainoastaan keskinoloja, minkä Mertenkin totesi. Juontajat olivat juuri niin sokerikuorrutteisen oloisia kuin kaikkien muidenkin maiden viisujuontajat ja hymyilivät kuin viiden tuuman jakoavaimet – kuten edeltäjänsäkin. Olin positiivisesti yllättynyt juontajien vieraiden kielten taidoista, kun etukäteen pelkäsin kuulevani sitä hirveää formulaenglantia, jota suomalaiset ovat maailmalla tehneet tunnetuksi.

  Finalisteihin olin itse aika pettynyt (eritoten siihen, että Malta ja Tsekki eivät päässeet finaaliin). Riipustin paperinpalalle nopsasti oman finalistikymppini, mutta veikkauksistani (tai toiveistani) vain viisi osui oikeaan. Kaveri jo ehti manatakin, että saisivat järjestää Balkanille omat kisansa. Amen to that.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Vesh:
  11.5.2007, 12.55

  Balkanin maat äänestivät toisiaan kuten tavallista ja yllättäen kaikki menivät finaaliin. Siellä on sitten pari kaveria lisää joten enpä usko että voitto livahtaa tuon alueen ulkopuolelle.

  Marianne:
  11.5.2007, 12.56

  Juu itsekin aloitin katselun sormien välistä, niin paljon jännitti että miten se sujuu. Ja olihan se alku vähän hermostunutta. Mutta loppua kohden juontajat kyllä rentoutuivat ja täytyy sanoa että koko produktio oli kyllä ammattitaitoista jälkeä – toivottavasti finaalissa menee putkeen heti alusta asti. Onko missään kerrottu mistä ne väli ’suomipalat’ tulee? Jotenkin niissä oli kaikissa niin eri tyyli että olisiko esim. jotain opiskelijoiden filminpätkiä vai mitä…

  Merten:
  11.5.2007, 13.58

  Jos suomipaloilla tarkoitat niitä kappaleiden välissä olevia ”postikortteja”, niin ne lienevät Tarinatalon tuotoksia. Ymmärtääkseni ko. lafkalla on maine yhtenä latteimmista ohjelmantuottajista – jos näin on, niin nyt ovat kerrankin ylittäneet itsensä. Ne postikortit olivat ihan kohtalaisia. Eiköhän sitä finaalissa tosin viimeistään nähdä joulupukkia.

  Mutta yllättävän hyvä kokonaisuus, kuitenniin.

  sea:
  11.5.2007, 14.53

  Yksi postikortti on Joulupukki meets Muumipeikko, tulee varmaan finaalissa kun ei eilen. :)
  Mutta juu, täälläkin ollaan aika tyytyväisiä tähän mennessä. Kielitaito oli juontajilla hallussa vaikka Mikko puhuikin välillä liian nopeaa (jännitys lie). Postikortit oli illan paras pala. ;)

  HennaJ:
  11.5.2007, 19.06

  Laitanpa vielä minäkin oman lusikkani tähän soppaan.
  Mielestäni semifinaali oli kaikin puolin onnistunut. En kyllä näin äkkiseltään keksi mitään parannettavaa. Juontajat näyttivät ja kuulostivat hyviltä enkä itse pidä sitä pahana asiana, jos oman maan aksentti englannin kielessä kuuluukin.Osa postikorteista oli tosi suloisia ja huumorilla höystettyjä ja sisälsivät melko paljon sisäpiirivitsejä. Ja musta oli hauska bongata niistä Suomi-trendejä, kuten Nansoa, Marimekkoa, Hai-saappaita yms… :)
  Väliaikaohjelmakin oli mielestäni erilaisuudessaan todella onnistunut.
  Eikä Yle olisi voinut löytää parempaa stuodioisäntää ja -emäntää!

  Pitäisköhän mennä tänään aikaisin nukkumaan niin huominen tulisi nopsaan… (lapsuuden joulun odotus kikka… ;)

  Jätä kommentti