Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Eri tavalla kaunista

  Janne: ”Aww, mä olen kateellinen, se [life between the shoeboxes] asuu Australiassa. Siellä on lämmintä.”
  minä: ”Täällä on jotain paljon parempaa: Outi.”
  Janne: ”Nii… mut siellä on lämmintä ja ihanaa.”
  minä: ”Siellä on käärmeitä, hämähäkkejä ja meduusoja.”
  Janne: ”Siellä on tosi kaunista, kato nyt!” (näyttää valokuvaa)
  minä: ”On täälläkin kaunista! Täällä on vain eri tavalla kaunista!”

  Eikö muka ole?

  Kommentteja: 6

   

  Kommentteja:

  Rintti:
  26.11.2006, 14.43

  Juu, täällä on kyllä kaunistakin, mutta myös rumaa, varsinkin juuri nyt tuolla ulkona.. ja niin kamalan kylmää ja kosteaa!

  Sori, mä oon huono puhumaan suomen puolesta vaikka täällä olenkin aina asunu ja vähän matkustanu, mut mun olis vaan pitäny syntyä johonkin missä on aina kesä ja kuumaa :) Mä rakastan lämpöä.

  Pare:
  26.11.2006, 15.30

  Joo, ja Australiassa on sit kans kuivaa. Kiva käydä, mutta en minä asumaan jäisi.

  Tai, sataahan siellä, ei vaan oikein niille alueille, joista kerätään juomavettä. Kyllä minä mieluummin olen ilman sen suurempaa veden säännöstelyä. (Riippuu toki paikasta, mutta sekä Queenslandissa että Uudessa Etelä-Walesissa ainakin on säännöstelyä nytkin.)

  Ari:
  26.11.2006, 22.00

  Joko lentoliput on tilattu australiaan?

  Cattleya:
  28.11.2006, 10.06

  Australia on kaunis maa, josko on sielläkin vähemmän kauniita paikkoja. Vietin joskus muinaisuudessa vuoden Far North Queenslandissa, ja ensimmäiset kuukaudet kuvasin jokaisen palmun, jonka näin…

  Varjopuolina olivat kaikenmoiset käärmeet, hämähäkit, torakat ja öttiäiset, myrkylliset cane toad -sammakot, krokotiilit, ne meduusat… Onneksi nuorena on vähän hullunrohkea (tai vanhemmiten ylisäikky).

  Koti on kuitenkin siellä, missä ovat ne ihmiset, joiden kanssa haluaa elää. Tai sitten sieltä, missä halutaan elää, etsitään oikeat ihmiset…

  Outi:
  3.12.2006, 17.29

  Ei ole lentolippuja :)

  Minä pidän kovasti Suomesta – tämä on aivan ihana maa, lukuunottamatta tätä viheliäistä viidettä vuodenaikaa. Minusta Suomen eri vuodenajat ovat upeita, ja niissä on kaikissa jotain hyvää… paitsi tässä viidennessä vuodenajassa, joka sijoittuu syksyn ja rehellisen talven väliin. Tämä on vuoden surkeinta aikaa. :-/

  Tulisin luultavasti hulluksi paikassa, jossa on aina lämmintä. Kesälläkin tuppaan tuskastumaan, kun lämmintä on jatkunut pitempään…

  tp:
  9.12.2006, 7.25

  kaskas. technorati ohjasi postaukseesi ja lukaisinpa saman tien pari uudempaa kirjoitustasikin.

  tiedatkos, minut tanne maailman toiselle puolen toi masennus. suomen loputonta pimeaa ja kylmaa talvea minua ei ole rakennettu kestamaan. loydettyani itseni jokusia vuosia sitten depressiolaakkeita ostamasta apteekista, paatin pistaa koko elaman uudeksi enka ole hetkeakaan katunut.

  suomi on kovasti kaunis ja kyllahan sita ikava tulee (perheesta ja ystavista puhumattakaan) mutta ei se taida olla minun paikkani. taalla olen toinen ihminen. onnellinen, tasapainoinen ja elan sellaista elamaa kuin haluan. ei tarvitse miettia asioita jotka voisivat olla paremmin.

  joskun onnellisuuden hinta voi olla kova.

  Jätä kommentti