Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kesken jäänyt

  Menimme katsomaan Takashi Shimizun kauhuelokuvaa Reincarnation. Olin sopivasti elokuvatuulella ja varustautunut pelkäämään niin, että olen kananlihalla – japanilaiset kauhuelokuvat mustahiuksisine pikkutyttöineen kun yleensä ovat kohtalaisen karmeita.

  Elokuvan alku toki vaikuttikin pelottavalta. Siinä vain oli yksi pieni huono puoli: tekstitys puuttui kokonaan. Yritäpä siinä sitten katsoa elokuvaa, josta et ymmärrä sanaakaan. Viiden minuutin jälkeen henkilökunta kävi ilmoittamassa, että teatteri on vahingossa saanut tekstittömän kopion elokuvasta ja että katsojat saavat vapaaliput. Jokainen joka halusi sai jäädä katsomaan elokuvan loppuun asti, mutta mitäpä siellä turhaan istumaan, kun ei elokuvasta mitään ymmärtänyt.

  ”Sehän oli vähän niin kuin pikapano”, lohkaisi Janne, kun odottelimme bussia Kampissa. ”Ensin.. öh.. vähän aikaa pelotti ja sitten… err… kaikki loppui kesken.”
  Nauroin itseni tärviölle.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti