Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Missä olit kun..?

  Kai tuohon otsikon kysymykseen pitää minunkin vastata, kun kaikki muutkin bloggaajat ovat sen jo tehneet.

  11. 9. 2001 olin kotona, tietokoneen ääressä, kun uutinen lentokoneen törmäämisestä WTC:hen levisi irkissä kulovalkean tavoin. Avasin television välittömästi, joskin oletin, että kyse olisi jostain paripaikkaisesta pienkoneesta ja mahdollisesti juoposta pilotista. Muistaakseni katsoin televisiota jo ennen toisen koneen iskeytymistä torniin, sillä minulla on jonkinlainen muistikuva siitä, että olisin nähnyt tuon toisen törmäyksen suorana lähetyksenä.

  En usko olleeni koskaan yhtä kauhuissani kuin tuona iltapäivänä. En tule ikinä unohtamaan sitä joka puolelta kylmäävää pelkoa, jota tunsin television ääressä, kun koko tilanteen karmeus alkoi selvitä. Pahinta pelkoa ei aiheuttanut niinkään se, mitä oli tapahtunut, kuin se, mitä pelkäsin siitä seuraavan. Edelleen pelkään Yhdysvaltoja enemmän kuin yhtäkään muslimivaltiota.

  Kuulin Kevin Cosgroven 911-puhelun ensimmäistä kertaa tänään, kun seurasin marginaalista löytynyttä linkkiä. Toivon, etten olisi kuunnellut sitä – niin hirveä olo siitä tuli.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Päivi:
  12.9.2006, 17.25

  Minä olin autolla matkalla kuntamme keskukseen. Kun levisi tieto/luulo (en enää muista), että jokin törmänneistä koneista olisi ollut tulossa Dallasista, sydäntäni kylmäsi. Siskoni oli juuri tuolloin veljemme luona Dallasissa käymässä ja lentämässä kotiinsa juuri noihin aikoihin.

  Sama juttu Outin kanssa: Yhdysvallat on kyllä suuri pelkoni kohde.

  Katja:
  13.9.2006, 19.28

  Amsterdamissa Schipholin lentokentällä matkalla Suomeen. Ensimmäistä kertaa elämässäni pelkäsin koneeseen nousua ja matkustustunnit Suomeen olivat yhtä tuskaa.

  Jätä kommentti