Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Puolitärkeät paperit

  ”Nyt ei enää tartte blogata kun on mies”, sanoi Janne juuri apeasti viitaten tähän pitkään hiljaisuuteen. Minulla on tosin ollut mies jo pari vuotta ja silti olen blogannut säännöllisesti, joten tuo teoria on hieman heikko.

  On taas tosiaan vierähtänyt aikaa edellisestä merkinnästä. Ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa, tai oikeastaan mitään sanottavaakaan, kun en aina jaksa angstimerkintöjäkään kirjoittaa. Viime aikoina olo on meinaan ollut aika masentunut, mutta nyt sain onneksi vihdoin tehdä jotain hyödyllistäkin, kun autoin erästä blogituttua/kaveria hänen työprojektissaan. Eläköön ansiotulot, pienetkin!

  Ja ilmaisenpa tässä samalla kiukkuni puolitärkeitä papereita kohtaan. Mikään ei ole työpöytää siivotessa yhtä ärsyttävää kuin pino puolitärkeitä papereita – ei tarpeeksi tärkeitä, että ne osaisi heti arkistoida oikeaan paikkaan, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi hyödyttömiä, että ne ymmärtäisi hävittää. Mitä sellaisille on tarkoitus tehdä?

  Allekirjoittaneen ratkaisu on yksinkertaisesti papereiden siirtäminen paikasta A paikkaan B sen kummemmin miettimättä. Se tosin tarkoittaa sitä, että kun tulee aika siivota työpöydän sijasta kirjahyllyä / laatikostoa / pyykkikoria / jääkaappia, voi se sama pino olla taas vastassa. Ja luultavasti onkin.

  Ankeaa.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  kolibri:
  1.7.2006, 7.13

  No ma teen ihan samaa. Mulla on syntynyt erikseen pino ”ei kovin tarkeille” papereille…

  Taika:
  1.7.2006, 10.50

  Mulla on ihan sama. Jos tuntuu selkeästi joltain, hyvältä tai pahalta, pystyy kirjoittamaan. Jos on hämmennyksen elementtejä mukana, tai jos tuntuu liian pahalta, ei pysty vaan pitää ottaa tuumaustaukoa. Ei oikeat timantitkaan synny pelkässä paineessa, ne tarvii aikaa kans. :-)

  Jätä kommentti