Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Vähän enemmän kuin ”Kyllä”

  Olisihan sitä voinut romanttisemminkin vastata kuin vain toteamalla lyhyesti ja ytimekkäästi ”Kyllä”. Ainakin jos oletamme, että moisen kosinnan luettuaan pystyy ajattelemaan selkeästi tai edes näkemään näppäimistön kyynelten läpi.

  En halua mitään niin kovasti kuin saada jakaa koko loppuelämäni Jannen kanssa. Tiesin jo ihan suhteemme alkumetreillä löytäneeni sen ihmisen, jota tietämättäni olin aina etsinyt ja kaivannut: kaikki oli alusta asti niin ihanaa, niin helppoa, niin selvää, niin täydellistä.

  Vielä kahden yhteisen vuodenkin jälkeen Jannen ruskeat silmät saavat perhoset lepattamaan vatsassani. Tuntuu, että olen aivan yhtä rakastunut kuin alussakin – ja enemmänkin. Joskus öisin silmiin hiipii kuin varkain onnen kyyneleet, kun Janne on ihan lähellä ja olo on unta odotellessa niin lämmin ja turvallinen kuin vain voi olla.

  On aina yhtä sykähdyttävää kun huomaan, miten joskus huomaamattamme täydennämme toistemme lauseita tai miten ajatuksemme kulkevat ihan samaa rataa… tai miten samanlaiset asiat saavat meidät nauramaan. ”Lika barn leka bäst” on isälläni aina tapana sanoa, ja minusta lause kuvaa juuri meitä.

  En enää osaa enkä halua kuvitella elämää ilman Jannea. Joskus on melkeinpä pelottavaa miettiä, miten mahdottoman monta sattumaa tarvittiin, että me tapasimme ja päädyimme yhteen. Onneksi sillä ei ole enää väliä, koska me todella löysimme toisemme. Vain sillä on merkitystä.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  sea:
  8.6.2006, 18.12

  Blogikin sai aurinkoisen sävyn. ;)

  Outi:
  8.6.2006, 23.24

  Juu :) Ihmiset jo rupesivat huomauttelemaan, että enää ei ole jääpuikkojen aika. Vielä kun jaksaisin näitä sinisiä sävyjä muuttaa hieman lähemmäksi tuota valokuvan sinistä…

  emorumba:
  9.6.2006, 11.03

  So happy for you! Follow the path of eternal love..

  Jätä kommentti