Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ei suju, ei.

  Virastoasioiden hoitaminen tuntuu imevän ihmisparasta kerralla kaikki mehut. Ei tarvinnut kuin viettää tunti työvoimatoimistossa, ja tuntuu siltä, kuin olisin jäänyt jyrän alle.

  Ahdistaa. Stressaa. Tympii. Masentaa.

  Ja kun tuntuu tältä, haluaisin tehdä jotain käsilläni: näperrellä koruja. Haluaisin luoda jotain kaunista ja nauttia siitä, että saan edes jotain konkreettista aikaiseksi. Vaan ei – hartiat esittävät painavan vastalauseensa.

  Nyt ei taas mikään suju.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  sea:
  31.5.2006, 18.59

  Täällä on tänään ihan sama fiilis. :(

  siiri:
  31.5.2006, 19.52

  Sitä on liikkeellä… Olin eilen työvoimatoimistossa ja vaan 10 minuuttia, mutta koko loppupäivä meni kiukutellessa. Menin toimistoon ensimmäistä kertaa työttömyyasioissa, mikä on muutenkin masentavaa, ja sitten vielä kohdalle osui maailman masentavin virkailijaä**ä. Ei hymyä, ei kysymyksiä aiemmasta työnhausta eikä ainakaan kannustusta siihen. Mitään ei kuivettunut rouvashenkilö kertonut tai selventänyt, kunhan siirsi tiedot lomakkeelta tietokoneelle ja käski tulla viikon päästä uudelleen. Just juu. Oikein valaisevaa, kiitos.

  Laitoin runsassanaista palautetta sähköpostilla, on kerrassaan mielenkiintoista kuulla mitä saan vastaukseksi.

  Taika:
  31.5.2006, 20.31

  Ainakaan et joudu viettämään siellä työvoimatoimistossa kahdeksaa tuntia päivässä niin kuin se virkailija… :-)

  Ensiavuksi stressaamiseen toimii ainakin minulla syvään hengittely, ja kaikkien niiden asioiden ajattelu, jotka ovat elämässä hyvin ja mallillaan. Elämässä kaikki kuitenkin tuppaa järjestymään ennen pitkää, jos on itsellä vähän sisua järjestellä ja uskaltaa vielä ottaa toisten tarjoamaa tukea vastaan. Kyl se vielä lähtee sujumaan.

  Outi:
  31.5.2006, 22.15

  sea, tsemppiä meille molemmille! :/

  siiri, minä olin sikäli onnekkaampi, että palvelu oli ystävällistä, vaikka virkailijaparka pääsi palvelemaan minua vasta viisi minuuttia viraston sulkeutumisen jälkeen ja asiointi kesti varmaan 25 minuuttia.

  Taika, kiitos kannustuksesta. Ihan totta – monesti auttaa ihan just tuo, että ajattelee niitä asioita, mitkä on hyvin!

  Jätä kommentti