Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Riistoa.

  Onhan se niinkin, että työstä pitää saada kunnollinen korvaus, vaan on se silti naurettavaa, jos lyhyiden hiuksien leikkauksesta* pitää pulittaa 37,50 €. Tai ei, se ei ole enää edes naurettavaa, vaan lähinnä itkettävää riistoa. Siinä paikassa tuli käytyä kahdesti samalla kertaa: ensimmäisen ja viimeisen kerran.

  —–
  * Ja sitä paitsi: kampaaja hieman ”kevensi” hiuksiani. Sillä seurauksella, että nyt näytän joka aamu siltä kuin olisin työntänyt naulan pistorasiaan. Kiitos nyt tästäkin – ihan kuin ei tässä pärstässä olisi muutenkin ollut korjaamisen varaa.

  Kommentteja: 16

   

  Kommentteja:

  Tuoppi:
  24.5.2006, 18.09

  En edes tiedä, paljonko tukanleikkuu maksaa. Olen itse niittänyt kasvuston nurin aina välillä – kone ei maksanut hirveitä. Näin iän karttuessa näyttää vahvasti myös sille, että luonto kantaa myös kortensa kekoon ja leikattavaa jää entistä vähemmän.
  Meillä miehillä niin moni asia järjestyy kätevämmin. :-)

  Anna:
  24.5.2006, 21.52

  Ainakin joissain kampaamoissa on mahdollista käydä valittamassa huonosta lopputuloksesta ja saada ilmaiseksi ”korjausleikkauksen”.

  Outi:
  24.5.2006, 22.13

  No ei nämä varmaan huonosti leikattu ole… Tokihan nämä hiukset hyvältä näyttivät kampaajalta tullessa, kun kampaajaneito oli ensin kaiken maailman tököteillä saanut nämä asettumaan… :/

  Tuoppia käypi melkein kateeksi, kyllä ois helppoa kun vaan koneella suristelisi tämänkin pään sileäksi :)

  Timo:
  24.5.2006, 22.47

  Mulla maksaa vakipaikassa 18 eeroa, tuli siinä jotenkin puheeksi naisten leikkausten hinta ja taisi olla kuullut siitä aika paljon, kun sain aika napakat perustelut n-leikkauksen korkeammille hinnoille.

  Tulee vain mieleen, että onkohan se enemmän kuluva aika jonkin pitkähiuksisen mallin mukaan laskettu ja sitten tasapuolisuuden nimissä ’täytyy’ ottaa kaikilta naisilta se isompi veloitus… Asian korjaaminen vaatisi jonkun kampaamon lipsumisen kartellista, mutta ei taida sellaista helposti tapahtua.

  Outi:
  24.5.2006, 23.07

  Joo, onhan se naisten leikkaus yleensä jonkun verran miesten leikkausta kalliimpi, mutta tuo oli jo järkyttävä hinta. Kalliossa leikkauttaa nainenkin hiuksensa alle kahdellakympillä ja Ruoholahdessa maksoi 26 euroa, joten kyllä tuo 37.50 tuntui aika kohtuuttomalta… O_o

  Sarppa:
  24.5.2006, 23.20

  Vuosi sitten maksoin 49 euroa lyhyiden hiusten leikkauksesta!!! Riistoa todellakin. Kuulin sitten yhdestä paikasta, jossa leikkauksen saa 23 eurolla ja sinne kävi tieni. Kyseessä on ulkomaalaissyntyisten pitämä perheliike ja työlaatu on hyvää.
  Myös joustavat ajoissa paremmin kuin nämä perinteiset liikkeet. Että kallilla ei välttämättä saa parasta. Kannatta vähän kuulostella tutuilta.

  EG:
  24.5.2006, 23.24

  Mä pulitin tänään 38 euroa käynnistä kampajalla Kallion helmassa ja yhtään liian kallis ei musta ollut. Tukka ja palvelu oli niin hyvää, että miellelläni maksoin vähistäni.

  Outi:
  24.5.2006, 23.38

  Tjaa, no minusta on kyllä todellakin liikaa, jos lyhyiden (ja tosiaan, hiukseni ovat _lyhyet_) hiusten perusleikkauksesta pitää maksaa melkein 40 euroa – hitto, tuolla rahalla käy jo melkein yksityislääkärillä. Jotain suhteellisuutta pitäisi minusta palveluiden hinnoissa olla.

  Anna:
  25.5.2006, 11.12

  Käyn yleensä kotipaikkakunnallani kampaajalla ja leikkaus ja monivärivärjäys maksavat 42 euroa, mutta tämä onkin Lapin hintoja. Et ole aatellu käyttäväsi jotain kampaajaoppilaitosta jatkossa? Vaikka ei niissäkään välttämättä hinta silti edullinen ole, mutta tuskin sentään 40 euroa leikkauksesta.

  Henna:
  25.5.2006, 11.23

  Täällä Kuopiossa toimii tuo ammattikoulun parturipuoli ihan jees ja sopii hyvin
  opiskelijan kukkarolle.
  Aikaa tosin pitää yleensä varata hieman enemmän, mutta jos pitää siitä, että joku nyppii ja laittaa hiuksia sehän on vaan plussaa :)

  Lyllertäjä:
  25.5.2006, 13.11

  Minä puolestani olen niin ulkona trendeistä, että äiti leikkailee aina silloin tällöin latvoja tasaisemmaksi:) Halpaa:) Kampaajalla käyn laitattamassa vain kampauksia (ja niitäkin harvoin).

  Jani:
  25.5.2006, 13.22

  ”Tuoppia käypi melkein kateeksi, kyllä ois helppoa kun vaan koneella suristelisi tämänkin pään sileäksi”

  Siitä vaan! Ihan helppoa ja ehdottomasti halvin vaihtoehto. :)

  Janne:
  25.5.2006, 18.00

  Jani: Siitä vaan! Ihan helppoa ja ehdottomasti halvin vaihtoehto. :)

  Tuota… Ei?

  Minna:
  25.5.2006, 19.10

  Mun kampaajani on tosi kallis ja hyvä. 85 e muistaakseni menee väriin ja leikkaukseen. Hän tekee töitä suurehkon ketjun vuokratuolilaisena. Olen käynyt hänen saksittavanaan niin monta kertaa, että olemme jossain määrin tutustuneet. Ei vaikuta siltä, että ainakaan vuokratuolikampaaja pääsisi rikastumaan. Ja töitä hän tuntuu paiskivan kuutena päivänä viikossa.
  Yrittäjälle jää käteen enintään 50 prossaa saamastaan palkkiosta, todennäköisesti vähemmän. Asiakkaan kampaajalle maksamasta summastahan menee heti 22 prosenttia arvolisäveroa, sitten yrittäjän oma tulovero ja muut kulut päälle.

  Tira:
  26.5.2006, 13.12

  Mä maksan ihan mielelläni 65 euroa pelkästä leikkauksesta tai 95 euroa värjäyksen kanssa omalle kampaajalleni. Hinta on sama olivatpa hiukseni pitkät tai lyhyet. Saanpa ainakin sekä loistavaa palvelua että hienot hiukset. Tästä olen jo valittanut Tiramisussakin, mutta on ollut tosi hankala löytää kampaajaa, joka osaisi leikata luonnonkiharia hiuksia. Kun vihdoin olen sellaisen löytänyt, niin saa maksaa mitä maksaa.

  Jazz:
  9.6.2006, 12.21

  En minä nyt tiedä oliko tuo nyt niin kamalan kallista. 37,50e – välineet & aineet – tilat – verot… Kun tuosta laskeksiin kampaajalle käteen jäävää tuntipalkkaa, ei jäämä ole kovinkaan iso.

  Jätä kommentti