Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Onko helvetti jäässä?

  Minä tulen nyt valitettavasti vähän jälkijunassa, mutta siihen on hyvä syy: Jannen lento oli perillä vasta vähän ennen kahtatoista, joten pistimme Euroviisut tulemaan digiboksiin ja päätimme katsoa ne yhdessä, jahka Janne ehtii kotiin…

  Ja nyt ne on katsottu. Jännitimme, hikoilimme ja tärisimme sohvalla, kun pisteitä alettiin jakaa. Emme kelanneet, vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Katsoimme jokaisen piinallisen minuutin pisteidenlaskusta, kunnes tulos oli selvä.

  AIVAN USKOMATTOMAN HIENOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  (Siinä vaiheessa alkoi mietityttää, kun molempien kännykät alkoivat piippailla tekstiviestien merkiksi. Emme kuitenkaan lukeneet viestejä, ettei vain mitään selviäisi etukäteen. Pahoittelut siis ystäville, jotka varmaan odottivat vastausta…)

  Nyt tuntuu oudolta. Maailmankuvani järkkyi. Miten Suomi voi voittaa Euroviisut? Tuleeko huomenna maailmanloppu?

  —–

  Ai niin – jään nyt odottamaan, että ne kaikki Lordia etukäteen kovasti paheksuneet paukapäät tosiaan ottavat ja muuttavat pois Suomesta. Tervemenoa, ääliöt!

  —–

  Lisäys 21.5. klo 13.56: Lueskelin blogeja, joissa ihan ansaitusti hehkutettiin Lordin euroviisuvoittoa. Sitten törmäsin sattumalta johonkin neuleblogiin (pahoittelut, en edes muista enää mihin…), jonka kirjoittaja marisi aiheesta. Voi kun oli tylsää, kun kaikissa lempiblogeissa hehkutettiinkin Lordin voittoa, eikä esitelty kuvia patalapuista ja lapasista.

  On se nyt helv kumma, kun ei siitä tähän asti vain haaveeksi jääneestä voitosta nyt saisi blogeissakin iloita! Onko se muka niin kamalaa, jos niitä käsityökuvia onkin blogeissa vain 364 päivää vuodessa ja yhtenä kirjoitetaan iloisena Lordin voitosta?

  Nimim. Kysyn vaan kun niin ärsytti…

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Cattleya:
  21.5.2006, 11.02

  We are the winners of Eurovision! We are! We are! Thanks for voting.

  Aamu valkeni samanlaisena kuin ennenkin, mutta ehtiihän se maailmanloppu vielä puolenpäivän jälkeenkin…

  Jane:
  21.5.2006, 15.16

  Samaa mieltä. Tämä voitto on etusijalla ainakin seuraavan viikon, kaikissa hehkutusjutuissa.
  Aina siitä voitosta on puhuttu, jos tänä vuonna.
  Nyt kun tämä ihme tuli nautitaan ja hehkutetaan oikein kunnolla.
  Yllättävän monet vanhemmatkin ihmiset tuntuu osaavan iloita tästä ihmeestä, eikä suhtaudu ryppyotsaisesti, vaikkei varmaan korvansa musiikissa lepääkään.

  langankierre » Hell Freezes Over:
  21.5.2006, 17.28

  […] Hell Freezes Over Pakkohan minunkin on vähän riemuita (vaikka tämäkin alkaa kuulemma jo vähän närkästyttää) eikä tällaisista salaperäisistä linkeistäkään ilmeisesti kaikki perusta. […]

  Katja:
  22.5.2006, 10.42

  Aivan uskomattoman hieno juttu!!!! Tervemenoa Ruotsiin epäilijät. Niinhän ne aikoi jos Lordi voittaa kisat. Ei muuta kuin muuttamaan… Typerin juttu oli mielestäni se kun ennen finaalia haastateltiin tv:ssä naishenkilöä, jonka mielstä oli aivan kamalaa ja hävettävää kun Suomella on tuollainen surkea edustaja. Haastattelija sitten kysyi, että mikä siinä niin huonoa on. ”No kun ne vaatteet on niin rumat”. Jepjep. Aina ennenkinhän sitä on vaatteilla laulettu. Ainakin Lapissa ;-)

  christer sundqvist:
  22.5.2006, 12.59

  Sen jälkeen kun roskalehti The Sun levittää julkisuuteen Lordi-yhtyeen jäsenet ilman maskeja (22.5.2006), ei liene epäilystäkään loistavan mainostempun nerokkuudesta. Kiltin näköiset pojat ja yksi tyttö Suomesta rakentavat ihan hienolla tavalla Suomi-kuvaa. Jos minä olisin saarnavuorossa kirkossa X, lopettaisin pöntöstä suunsoiton ja soittaisin saarnani sijaan kolme kertaa Hard Rock Hallelujan.

  Jätä kommentti