Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Likapyykki oli lähellä

  Eipä voi valittaa, että eilen olisi ollut tylsää!

  Iltapäivällä istuskelin kaikessa rauhassa tietokoneeni äärellä viimeistelemässä erästä työjuttua, kun yhtäkkiä kuului kova paukahdus. Hätkähdin, mutta koska talo ei ollut romahtanut päälleni eikä muutakaan outoa näkynyt missään kohautin olkapäitä ja jatkoin puuhiani.

  Kuului taas paukahdus, tai oikeastaan tällä kertaa lähinnä kova napsahdus.
  Sitten lyhyt piipahdus.
  Sitten palohälytin alkoi huutaa kuin mielenköyhä.

  Ja voin vakuuttaa, että siinä vaiheessa en enää istuskellut kaikessa rauhassa tietokoneeni ääressä. Juoksin ympäri asuntoa kuin päätön kana selvittääkseni, missä palaa. Makuuhuoneessa ei näkynyt mitään, olohuoneessa ei näkynyt mitään, keittiössäkin oli kaikki kunnossa. Missään ei näkynyt yhtään savua tai mitään muutakaan poikkeavaa.

  Palohälytin huusi edelleen niin, että pää oli haljeta. Äkkiä patteri irti. Siunattu hiljaisuus. Sen jälkeen kuumeista työhuoneen tarkastelua – minkään muun huoneen palohälytin kun ei ollut reagoinut mitenkään.

  Uusi napsahdus. Epämääräistä käryä.

  Olin niin kauhuissani, että kas kun ei tullut likapyykkiä. Soitettuani paniikissa Jannelle väänsin pääkatkaisimesta koko asunnosta sähköt pois ja hain lähimmän naapurin apuun paikantamaan ongelmaa… mutta naapurin neitosenkaan avulla ei mitään löytynyt.

  Jahka Janne oli ehtinyt kotiin tutkimme kaikki työhuoneen tietokonelaitteet löytääksemme edes jotain, mikä näyttäisi siltä, että oli aiheuttanut koko kaaoksen. Kaikki koneet toimivat edelleen, modeemissa ei ollut mitään vikaa – oikeastaan missään ei näkynyt minkäänlaista vikaa.

  Lopullinen selitys kaikelle lienee sitten ollut se ainoa omituisuus, jonka löysimme. Enpä ole koskaan kokenut vastaavaa.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Timo:
  27.1.2006, 19.54

  Moiii, pakkotilanne iski: http://optimistin.vuodatus.net/blog/67277

  Jätä kommentti