Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Pinkkien kännyköiden voima

  Pari edellistä Idols-semifinaalia ovat herättäneet lähinnä kiukkua. Anteeksi vain kaikki tuhannet pikkutytöt, mutta minusta Ilkka ei olisi kuulunut edes viiden parhaan joukkoon, vielä vähemmän finalistikaksikkoon. En ole voinut käsittää, miten tyyppi on päässyt näin pitkälle, mutta selvisihän se syykin lopulta. Mitäpä tuota viimeistä finaalia enää katsomaan.

  Toisaalta: sitä tulevaa Ilkan levyä ostavat ne 130 kertaa äänestäneet vaaleanpunaisten kännyköiden omistajat enkä minä, joten sikäli homma menee tuottajien kannalta hienosti. Ne teinipimuthan ostavat kaiken Ilkka-krääsän ja juoksevat konserteissa ja tuovat levy-yhtiölle rahaa sillä aikaa, kun minä tuhahtelen kyynisesti.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  pikkuthti:
  13.12.2005, 14.30

  Kyllä mekin ollaan ihmetelty suureen ääneen, että miten on suomen idoliaineksen taso voinut parissa vuodessa näin pahasti laskea?

  Viimeksi kaikki kolme finalistia olivat paikkansa ansainneet (Tuiskulla oli kuitenkin maanläheistä pikkupojan karismaa, toisinkuin tällä IIIIK-Ilkalla)… Ja Wickholm ja pakarinen osasivat oikeasti laulaakin… Mutta nyt kun paljastui tuo ”olen äänestänyt 135kertaa”-jengi, niin alan ymmärtää… Pitäkööt pirpanat kisansa=)!

  rhebok:
  13.12.2005, 15.23

  No pikkutytöillehän siinä idolia haetaan, kai se on ihan reilua että saavat sitten sen mitä itse haluavat fanittaa :) Eihän se mikään varsinainen laulukisa ole eikä sitä sellaisena pidä ajatella. Haluaisin ajatella ettei vanhempaan väestöön edes vetoaisi nuo formaattituotetut massaidolit, joskin myönnetään; viimekertaisessa kärkikaksikossa oli enemmän ainesta siihenkin. Tuisku niistä kai silti on suosituin ollut. :)

  Marjut:
  13.12.2005, 18.07

  Tunnustan hankkineeni molemmat Hanna Pakarisen levyt. Että vetosi se idoli vähän vanhempaankin kansanosaan, vaikkei musiikkinsa nyt sitten ihan ässää olekaan. Näiden finalistien levyjä en taas voisi edes kuvitella hankkivani, mutta eri asia on sitten jos ja toivottavasti kun Agnes pääsee levytysstudioon.

  Janne:
  13.12.2005, 21.26

  Inhaa masinointia tämä tämmöinen. Kyllä nyt joku pitäisi tästä vastuuseen saada.

  *grin*

  Outi:
  13.12.2005, 22.21

  Juu, kaipa siinä tosiaan haetaan idolia nimenomaan noille pikkutytöille.. mutta on se silti vähän sääli nähdä tuo kisan taso. Hanna Pakarisesta pidin aidosti, Jani Wickholmkin oli vallan mainio.. Tämän vuoden kisa ei kyllä jaksa enää innostaa yhtään.

  Jätä kommentti