Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Elokuvanelonen

  Skrubun perjantainelonen, jonka nappasin Janilta.

  1. Kuinka usein käyt elokuvissa?
  2. Käytkö elävissä kuvissa hetken mielijohteesta vai suunnitteletko elokuvakäyntisi tarkasti etukäteen?
  3. Mikä [on] paras teatterissa näkemäsi elokuva?
  4. Entä huonoin?â€?

  1. Arvioisin, että ehkä 7 kertaa vuodessa. En vain saa aikaiseksi käydä useammin, vaikka usein tarkoitus onkin. Välissä oli monta vuotta, jolloin en käynyt kertaakaan elokuvissa silloisten ahdistus- yms. ongelmien vuoksi.

  2. Yleensä Jannen kanssa päätetään päivä tai kaksi etukäteen, milloin mennään ja mitä katsomaan.

  3. Aijai, tämä on paha kysymys. Olen pääasiassa nähnyt vain erinomaisia elokuvia, koska valitsen niin tarkkaan, mitä menen katsomaan. Jos olisin normaali ihminen, sanoisin, että se on joku kolmesta LotR-elokuvasta, mutta niitä ei minun rakollani katsota leffateatterissa, joten en ole yhtään niistä – surullista kyllä – nähnyt laajakankaalta. Elokuvana ehkä Forrest Gump, mutta visuaalisuutensa puolesta tykkäsin ihan älyttömästi elokuvista Kylä – joka tosin ei ollut muuten erinomainen, vaikka kovasti pidinkin – ja Lentävien Tikarien Talo, joka ei kuitenkaan kokonaisuutena kauheasti kolahtanut.

  4. En ole nähnyt elokuvissa yhtään huonoa leffaa. Oikeasti. Ahdistavin elokuva on Paha maa, joka ei kuitenkaan ollut lainkaan huono.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Bridget:
  25.11.2005, 17.09

  ”Jos olisin normaali ihminen, sanoisin, että se on joku kolmesta LotR-elokuvasta, mutta niitä ei minun rakollani katsota leffateatterissa, joten en ole yhtään niistä – surullista kyllä – nähnyt laajakankaalta.”

  Hauska tietää, että joku muukin kärsii samasta ongelmasta… :D Itse en myöskään käy katsomassa mitään pitkiä eepoksia leffateatterissa sen takia, että en kehtaa juosta sieltä kesken kaiken mihinkään.

  Burana:
  26.11.2005, 18.21

  Kyllä se7en on yksi parhaista elokuvateatterikokemuksista. Ainoastaan trailerin perusteella päätettiin että tuo käydään katsomassa ja kukaan ei lukenut etukäteen arvosteluja lehdistä. Oli kunnon aivojanyrjäytävä kokemus, väärinpäin rullaavia lopputekstejä myöten.

  Outi:
  27.11.2005, 23.53

  Bridget, minä jätän ihan suosiolla kaikki pitkät elokuvat katsomatta teatterissa ja jään odottelemaan dvd:tä. Joskus se harmittaa kyllä kovasti, kuten nyt, kun tarjolla olisi uusi Harry Potter… vaan minkäs teet :/

  Jätä kommentti