Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Huumori ++

  Mukavaa, että minulla on niin huumorintajuinen mies.

  Kun Janne tuli eilen töistä kotiin, hän huikkasi jo eteisestä: ”Hyvää hääpäivää, kulta!” Minusta se oli hervotonta.

  Eilen olisi tosiaan ollut kolmas hääpäiväni, mikäli avioliittoni ei olisi päättynyt kuin kanan lento. Vaihdoin asiasta pari sanaa ystävän kanssa, ja totesin, että vaikken yhtään allapäin ollutkaan, oli päivässä jotain hitusen haikeaa sellaisella yleisellä ”surullista miten rakkaus loppuu” -tavalla.

  Kaiken kaikkiaan päivämäärästä aiheutui kuitenkin ainoastaan mukavia asioita, sillä exän täti soitti minulle eilen kiittääkseen syntymäpäiväkortista – satuimme nimittäin aikoinaan valitsemaan hääpäiväksemme hänen syntymäpäivänsä, minkä ansiosta onnistuin jopa muistamaan synttärit ajoissa. Oli mukavaa kuulla ääni, jota minulla on ollut ikävä.

  Elämä on kyllä ihanaa.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti