Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Merkitykselliset muistot

  Dire Straitsin Romeo and Juliet sai minut ajattelemaan entistä miestäni. Ei siksi, että vertaisin surkeasti päättynyttä suhdettamme tuohon kuuluisaan rakkaustarinaan, vaan koska kappale toi mieleeni taannoisen automatkan. Tajusin yllättyneenä, että laulu teki minut surulliseksi.

  Istuin ja maistelin tunnetta hieman hämmentyneenä. Minut yllätti se, että menneisyys kaikesta huolimatta tekee joskus vieläkin kipeää, vaikka siitä kaikesta on jo kauan ja vaikka olen uskomattoman onnellinen nykyisessä parisuhteessani. Viisas ystäväni siteerasi minulle A. W. Yrjänän rocklyriikkaa (”…kun muistosi ei enää satuta ketään, silloin särkyy sydämeni…”) ja sai minut oivaltamaan, että kipeät muistot ovat tärkeitä muistoja. Se, että muistot saavat minut hymyilemään, suremaan tai kiukustumaan tarkoittaa, että ne ovat minulle merkityksellisiä.

  Eikö olisi kauheaa, jos meillä olisi vain yhdentekeviä muistoja?

  Enää kaksi yötä siihen, että Janne palaa kotiin. Viimeiset päivät tuntuvat aina kuluvan tuskastuttavan hitaasti – maanantai on jo ihan nurkan takana, eikä se siltikään tunnu saapuvan tarpeeksi nopeasti. Sydän on ikävästä rutussa.

  Love is the answer
  At least for most of the questions in my heart
  Why are we here and where do we go
  And how come it’s so hard
  It’s not always easy
  and sometimes life can be deceiving
  I’ll tell you one thing
  It’s always better when we’re together

  – Jack Johnson: Better together –

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti