Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Pahantuulinen eukko

  Varpaan violetti väri alkaa olla haalistunut, joten oli tietysti aika teloa jalka uudelleen. Vuodesohvan alla normaalisti majaileva metallinen tanssialusta oli onnistunut työntämään kulmansa sohvan alta pois, ja tottahan minä löin siihen paljaan jalkani. Jalkapohjaan (jalan ulkoreunaan) tuli oikein kunnon palkeenkieli ja veri tirisi. Äiti paikkasi jalan tiiviillä rakko(tms.)laastarilla, ja nyt toivotaan, että palkeenkieli suvaitsee kasvaa uudelleen kiinni haavan pintaan.

  Yhtä kaikki, nilkutimme tänään molemmat. Minä onnuin vasenta jalkaa, äiti oikeaa. Laahustimme silti koko pitkän iltapäivän ympäri Itäkeskusta, ja kun kotimatkalla lopulta istuimme ratikkapysäkin penkille kipeitä jalkojamme lepuuttamaan, niin arvatkaapas mitä tapahtui?

  Joku pikkupäikkärässä oleva eukko tuli motkottamaan meille, että hänen on päästävä istumaan penkille, kun hänellä on ”käsi kipeä”. Rottweilerin lailla louskutti jotakuinkin seuraavaa: ”Tekin siinä istutte kädet ja jalat levällään, minulla ei tulisi mieleenkään tuollainen, ja minulla on kuitenkin käsi paketissa…” Ja niin edelleen. Minä hyppäsin kiltisti ylös kipeästä jalastani välittämättä ja päästin ämm naisen istumaan, mutta louskutus jatkui siitä huolimatta.

  Tähän kaupunkiin mahtuu totisesti.. kaikenlaista väkeä.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  tinka:
  25.8.2005, 19.44

  Älä välitä, on nuita louskuleukoja Tampereellaki. Valitettavasti.

  Outi:
  26.8.2005, 22.45

  Onhan niitä varmasti monissakin paikoissa. Saisivat vain pysyä poissa näkyvistä ;)

  Jätä kommentti