Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Levottomuutta

  Olo on jotenkin oudon levoton. Viime yön unissa oli taas kerran karhuja, joskaan pelottavuus ei ollut tällä kertaa asteikon yläpäästä – onneksi. Yhtä kaikki se mietityttää. Tämä taisi olla kolmas kerta muutaman viikon aikana, enkä keksi mitään kovin selvää syytä noille unille.

  Viikonloppu oli mukava. Lauantaina saapui päiväksi kyläilemään kaveri Oulusta, sunnuntaiaamuna puolestaan poimin asemalta äiskän, joka viipyy perjantai-iltaan saakka. Mukavaa, ettei tarvitse olla yksin ja kitua ikävästä.

  Eksä sitten otti ja meni uusiin naimisiin lauantaina. En varsinaisesti riemuitse tapahtuman johdosta (eihän minun tarvitsekaan), mutta se ei myöskään aiheuta mitään negatiivisia tuntemuksia. Toivon hänelle hyvää ja olen iloinen hänen puolestaan – ja samaan aikaan olen kiitollinen siitä, että hän otti ja lähti kaksi vuotta sitten. Lienemme molemmat paljon onnellisempia nyt.

  Lopuksi viime päivien aikana tehtyjä irrallisia havaintoja:

  – Varpaasta saa kauniin violetin, jos sen päälle pudottaa kirjakaupassa isohkon pokkarin selkämyksen kulma edellä. Kokemus on myös mielenkiintoisen kivulias.

  – Punaisista karviaismarjoista, hillosokerista ja Myllyn Paras -kauramurotaikinasta syntyy taivaallisen hyvää piirakkaa

  – Blogipiireissä (ja peräti top-listan väestä) on muodostunut uusi pari. Oli jo aikakin, team BUNT kun on jo eilisen uutinen. Tai pikemminkin edellisvuoden. Onnittelut asianosaisille.

  – Pornoblogit ovat saapuneet. Niistä pitää sanoa vähän useampikin sananen, jahka jaksan ja ehdin.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  kolibri:
  23.8.2005, 1.53

  Hhhh… Mun varvasta rupesi juuri sattumaan tuosta elavasta kuvauksesta ;)

  Ari:
  23.8.2005, 17.48

  Joskus aiemminkin nähnyt karhu unia….?

  http://eowyn.carnique.nl/weblog/archives/00000442.html

  Ari:
  23.8.2005, 17.50

  Et sattumalta nähnyt mitä sukupuolta karhu oli???

  ”Karhu unessa voi tarkoittaa Mollyn korostamaa voimaa yms. Usein merkitys liittyy vaistonomaisiin tuntemuksiin, joille lapsuudessa on esim. satujen kautta tullut yhteys karhuun. Lapsuuden sadut ovat hyviä keinoja lapselle mieltää epämääräisiä tunteitaan ja aistimuksiaan jonkin muotoisena, jonkin laisilla mielikuvilla. Saduissa uroskarhu liittyy usein isään liittyviin tuntemuksiin ja äitikarhu äitiin. Myöhemmin aikuistuvan naisen unissa puoliso esiintyy em. taustoista johtuen usein karhun hahmossa. Kyse on silloinkin epämääräisistä voimista, mutta ei yleensä voimista, vaan tunteista, joita on vaikea hallita.”

  Outi:
  23.8.2005, 19.25

  Ari, karhupainajaiset ovat olleet osa elämääni jo ainakin kuuden vuoden ajan. Välillä ne pysyvät poissa pitkäänkin, toisinaan niitä taas tulee useita viikossa. :(

  Unieni karhuilla ei juuri koskaan ole poikasia, joten en tiedä, ovatko ne uros- vai naaraskarhuja. En arvatenkaan yleensä pääse kurkistelemaan niiden privaattialueille määritelläkseni sukupuolen.. :)

  Jätä kommentti