Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • karismaa Espan puistossa

  Kävelimme tänään Espan puistossa, ystävä ja minä. Eurooppa-päivän vuoksi puistossa oli erilaisia kojuja ja jonkinlainen esiintymislava, jolla joku seisoi lausumassa EU-aiheisia runoja (ihan totta!). Istuimme pienessä ulkoilmakahvilassa teekupposen äärellä, nautimme auringonpaisteesta ja tähystimme taivaalle, jossa leijaili karkuun päässyt nippu tummansinisiä EU-ilmapalloja.

  Kun olimme lähdössä uudelleen liikkeelle, oli EU-runoja lausunut mies vaihtunut vaaleatakkiseen saksalaiseen, joka syntikansoittajan säestämänä lauloi jonkinlaista epämääräistä eurohumppapoppia. ”Tuossa miehessä on kyllä karismaa”, sanoi ystävä, kun lähestyimme esiintymislavan edustaa. Vilkaisin laulajaa ohimennen ja valmistauduin sanomaan jotakin yleispätevää kuten ”yhmh”. Vilkaisin uudestaan. Katsoin pitkään. ”Ai karismaksiko sitä nykyään sanotaan?” kysyin sitten ystävältä, samalla kun yritin varmistaa, ettei suupielistäni roikkuisi ainakaan kovin selvästi näkyviä kuolavanoja. ”No miksikäs sitten?”, kysyi puolestaan hän. ”Seksiksi minä sitä sanoisin”, virnistin.

  Voi hyvä tavaton, miten seksikäs oli tuo eurohumppapoppia laulava saksalainen, joka laulamisen lomassa virnisteli iloisesti yleisölle ja sai katsojatkin hyvälle tuulelle. Juutuimme katsomaan esitystä monen kappaleen ajaksi, ja ainakin minä olisin viihtynyt pitempäänkin. Mutta piti olla karski ja lähteä pois, eihän sitä nyt tämän ikäisenä enää mitään laulajapoikia…

  Mutta minulla on kyllä ikävä omaa komeaa miestäni, joka parhaillaan nukkuu sikeästi kaukana idässä. Niisk. Onneksi unipaidassa on vielä tuoksu tallella.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti