Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kuukkeligaalan jälkitunnelmia

  Janne tarjoutui lähtemään kotiin yhtä aikaa kanssani, mutta vaikutti silminnähden ilahtuneelta, kun sanoin, ettei tarvitse. Minua ei haittaa se, että Janne halusi jäädä gaalaan juhlimaan ja seurustelemaan ihmisten kanssa, vaikka minä halusinkin tulla jo kotiin.

  Tylsyys ei ollut syynä aikaiseen poistumiseeni, vaan halusin päästä pois tupakansavusta. Juuri nyt en erityisemmin halua ärsyttää silmiäni millään, kun eilen leikelty luomi on vasta paranemassa. Inhana yksityiskohtana kerrottakoon, että tuo toipilassilmä rähmii tolkuttomasti. Yäk.

  Ei herunut keltaista pulua tänne Naamioiden taakse. Ystävän tiedustellessa olinko kovinkin pettynyt saatoin kuitenkin ihan rehellisesti sanoa että en ollut. Arvelin alusta asti Mindyn saavan parhaan päiväkirjan kuukkelin, joten tulos ei juuri yllättänyt. Mindy ansaitsee kuukkelinsa, ja sivuhuomautuksena sanottakoon, että Mindy on livenä vielä viehättävämpi kuin se nuori nainen, joka hänen kirjoituksistaan lukijan mieleen hahmottuu.

  Jaettujen palkintojen joukkoon mahtui tämän kirjoittajan mielestä myös yksi Todellinen Käsittämättömyys. Raati on kaikki valintansa perustellut parhaaksi katsomallaan tavalla, mutta se ei tarkoita sitä, että muiden pitäisi noita valintoja ymmärtää.

  Mitä kuukkeleihin tulee, ehkä eniten minua ilahdutti Kuukauden kuville annettu pysti. Minä rakastan Niklas Sjöblomin kuvia.

  Viimeiseksi pitää vielä ärtyneesti todeta, että kylläpä oli epäkiitollista hommaa yrittää toimia illan Virallisena Irkkaajana. Viime vuonna gaalan aikaan #kultainenkuukkeli-kanavalla vallitsi mukavan jännittynyt tunnelma, ja ainakin minusta oli hurjan mukavaa, että joku välitti muille bloggaajille tietoa tilaisuudesta.

  Tänä vuonna jostain syystä homma tehtiin #bloggaajat-kanavalla, jossa muutama suupaltti sai minut toivomaan, että en edes olisi ottanut vastaan koko hommaa. Pari ihmistä jaksoi koko ajan aukoa päätään ja kertoa, miten vähän koko Kuukkelit kiinnostavat… kerro siinä sitten tilaisuudesta niille, jotka siitä olivat kiinnostuneita.

  Mädiltä munilta haisevia terkkuja vaan noille keskenkasvuisille tomppeleille.

  Kommentteja: 9

   

  Kommentteja:

  ElinaA:
  27.4.2005, 23.45

  Älä sinä tyhmistä päänaukojista välitä. Minä tulin kanavalle kuuntelemaan nimenomaan sinua ja kiitos kun jaksoit. :) Ihmettelin kyllä miksi gaalalle ei ollut omaa kanavaa jossa olisi voinut rauhassa paneutua itse tilaisuuteen.

  Itse palkinnoista. Mindy on kerrassaan loistava, mutta olisin silti toivonut palkintoa sinulle. Toisaalta sinä sait palkinnon viime vuonna ja Mindy ei, toisaalta parhaan pitäisi saada pysti… Vaikea tilanne. :) Kuukauden kuvat kyllä ansaitsi palkinnon. Siinä jos missä on kauniita kuvia!

  Poika taivasalla:
  28.4.2005, 12.43

  Kiitos, tytöt! Tässähän ihan punastuu. :)

  Harmi, etten ehtinyt olla vuorovaikutuksessa Naamioiden takana piilevän naaman kanssa, vaikka se minulle osoitettiinkin.

  Burana:
  28.4.2005, 10.06

  Kieltämättä erikoista miksi käyttää jo ilmeisesti olemassaolevaa kanavaa livetapahtuman selostamiseen. Hyvin ymmärrettävää että kuukkeligaalan selostus ei kaikkia kiinnosta, mutta toisaalta ikävää että siitä sitten avaudutaan kovin railakkaasti. Ehkä ensi vuonna sitten vähän fiksummin aivan oma kannu selostukselle jossa tarvittaessa moderointi päälle?

  Birdy:
  28.4.2005, 11.44

  Jäi sitten sanomatta sinulle iso hei, koska en hennonut keskeyttää irkkailuasi ja sitten olitkin jo kadonnut kotiin. Puolisosi varmaankin toivottavasti toi terveiseni!

  Janne:
  28.4.2005, 15.58

  Juh, näin tehdään. Tämänvuotinen oli virhe… Mutta kerrankos sitä mokaa.

  Burana:
  28.4.2005, 17.05

  Mokaaminen on inhimillistä ja sitä sattuu jopa minulle ;-) Pääasia että virheistään oppii.

  Keskenkasvuinen tumpelo:
  28.4.2005, 17.16

  Mahtavaa \o/ Kaikkeahan ei tarvitse ottee henk. koht. ja asioista saa myös kertoa esim. mitä kritisoitiin…

  Burana:
  28.4.2005, 17.31

  Tarkennettakoon että minä en siis ollut kyseisellä kanavalla, ja mielipiteeni on täysin ulkopuolisen henkilön sellainen. Siis mielipide. Itse sain ihan kustomoidun raportin tekstiviestinä Outilta kun sitä olin etukäteen älynnyt pyytää. Kun en paikanpäälle päässyt ja netissäkään voinut roikkua. Kiitos kovasti Outille :-)

  kaura:
  1.5.2005, 16.15

  Kiitos vielä Outille selostuksesta! Harmi että pari tyyppiä töttöili kanavalla, oli kuitenkin mukavaa saada Outin liveselostusta heistä huolimatta! Ensi kerralla Kuukkeli-gaalan mainoksiin myös irkkikanava, jossa hengata etänä gaalaillassa? Tai saa nyt nähdä, jos vaikka ensi vuonna jaksaa itse vääntäytyä paikalle :-)

  Jätä kommentti