Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • konsertti, jossa en ollut

  Tein oudon päätöksen jokin aika sitten. Päätin olla menemättä konserttiin, jossa esiintyi ehkä koko tähänastisen elämäni suurin rock-idolini[1]. Robert Plant esiintyi Helsingin jäähallissa viime viikolla, ja jostain syystä minä tein tietoisen päätöksen olla menemättä konserttiin. En ole vieläkään varma siitä, oliko päätös oikea – toista tilaisuutta nähdä kyseinen laulaja kun ei välttämättä tule.

  Minä suorastaan jumaloin Robert Plantia. Tässä tapauksessa ongelmana on se, että minä jumaloin sitä Robert Plantia, joka oli Led Zeppelinin laulaja, enkä sitä, joka on sittemmin pilannut uskomattoman äänensä ja muuttunut nuorta viikinkiä muistuttavasta miehestä vanhan ja kuluneen näköiseksi (melkein) kuusikymppiseksi.

  Lehdessä oli juttua konsertista. Arvostelu oli – sikäli kun pikaisella vilkaisulla ymmärsin oikein – hyvin positiivinen. Nähtyäni listan kappaleista, joita konsertissa oli kuultu, tulin siihen tulokseen, että oli luultavasti viisas päätös olla menemättä. Gallows Pole, When the Levee Breaks, Whole Lotta Love… Led Zeppelinin kappaleilla tuntui olevan merkittävä rooli setissä. Miksi? Plant on tehnyt ainakin kahdeksan levyä Led Zeppelinin tarun päätyttyä – kai niistä nyt olisi saanut kasattua kokonaisen konsertin?

  Sattuikos joku lukijoistani olemaan kyseisessä konsertissa?

  [1] Freddie Mercuryn ohella, luonnollisesti. Vaan häntä ei tietenkään sattuneista syistä voi konsertissa nähdä.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Ari:
  23.4.2005, 20.27

  Muistan jopa ajan jolloin Led Zeppelinin parhaimmat albumit ilmestyivät 60-70 luvulla.

  Niitä oltiin jopa jonottamassa levyliikkeen ulkopuolella.

  Suurikokoisessa pahvisessa LP levyssä oli sentään tunnelmaa tämänpäivän muovi cd lätysköihin verrattuna. Musiikista nautti aivan eritavoin kuin nykyisestä tusinamusiikista.

  Jätä kommentti