Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • jupinaa, mutinaa

  Eikö olekin raivostuttavaa, kun joku toinen luulee tietävänsä sinua paremmin, miltä sinusta tuntuu? Jupisin itsekseni koneen ääressä, kritisoin milloin mitäkin, ja kun sitten totesin, jotta ”olenpa minä tänään kriittinen”, sanoo mies siihen ”ei kun sulla on vaan huono päivä”. Mutta eihän minulla ole huono päivä! Pfffft, miehet..!

  Minulla on ihan ok päivä – minulla vain sattui olemaan mutinan aiheita (kuten eilinen Sillä silmällä, josta en edelleenkään pidä, sekä joidenkin bloggaajien kuukkelinillitys…). Eilen minulla sen sijaan oli hirveän huono päivä, tai oikeastaan hirveän huono ilta. Pilalle menneet helmityöt saivat pinnan kiristymään ja loputon yskä ja räkiminen veivät loputkin hyvän tuulen rippeet. Siinä ei auttanut muu kuin mennä nukkumaan.

  Mutta joka tapauksessa, kuukkeleista piti kirjoittamani. Visa Kopu ihmetteli ehdokkaita, kun jokaisessa kategoriassa oli hädin tuskin muutama tuttu nimi. Minä en lue läheskään sellaista blogimäärää kuin parempi puoliskoni, ja silti ehdokkaiden joukossa oli minulle ainoastaan kolme entuudestaan outoa nimeä…

  Tumpelo riemuitsi saamastaan ehdokkuudesta Paras merkintä -kategoriassa. Ansaittu ehdokkuus, tuumitaan täällä Naamioiden takana. Tumpelolle lähetetään sellaisia terveisiä, notta hää ois ollut ehdokkaana kahdessa muussakin kategoriassa, jos minä olisin saanut päättää. Täkäläiset äänet kun menivät Tumpelon lisäksi mm. Vaanilaan, Nurmelalle, mitvitille (se runo… ah, se pehmitti sydämeni täysin!), Mindylle, Mealle ja Kuukauden kuville, tottahan toki. Muitakin äänestin, mutta en toki kaikkia salaisuuksiani paljasta.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  mea:
  31.3.2005, 18.29

  Kiitän äänestäsi, arvostan sitä ja kaikkia muitakin ääneensä huutaneita, sillä sieltähän se oikea palkinto tulee. Kuitenkin.

  ainailona:
  31.3.2005, 21.35

  Vaanila kiittää kans ja on muutenkin ehdokkuudestaan lähes mykistynyt:o]

  Mari:
  1.4.2005, 14.43

  Suuri Tuntematon on löytynyt. TumpeLo kiittää huomionosoituksista!

  Outi:
  1.4.2005, 15.00

  Ei kun en se minä ollut :D Joku muu äänesti sitä merkintää, minä äänestin Tumpeloa parhaaseen uuteen blogiin ja parhaaseen vähän tunnettuun :)

  Jätä kommentti