Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kun ei niin ei

  Tänään ei mikään onnistu. Neljä eri helmityötä meni pieleen saaden minut melkein itkemään kiukusta. En normaalisti pidä aikaani erityisen arvokkaana, mutta kun sitä tuhraantuu tuntitolkulla johonkin sellaiseen, mikä epäonnistuu täydellisesti, se harmittaa ihan hirveästi.

  Epäonnistuneiden helmitöiden lisäksi on muutenkin ollut jotenkin kiukkuilta. Päätä särkee, yskä ei tunnu helpottavan, eikä mikään tunnu mukavalta. Puikkoihin ja lankaan en uskalla edes koskea tämäniltaisen helmityökatastrofin jälkeen – luultavasti onnistuisin tökkäämään itseltäni silmän päästä tai jotain vastaavaa. Ehkä tänä iltana pitäisi vain maata sohvalla ja olla tekemättä mitään.

  Suomalainen Sillä silmällä alkoi tänään. Katsoin jaksosta ehkä puolet ja totesin, ettei kiinnosta. Alkuperäinen sarja on todella hauska, suomalainen kopio on vain… no, laimea. Esikuviinsa verrattuna laimeat hahmot, laimeaa dialogia ja muutenkin laimea yritys.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  Mervi:
  31.3.2005, 14.17

  Tein itse elämäni ensimmäisen helmityön, harmaista helmistä ja rautalangasta väännellyn sudenkorennon ja totesin, että hauskaa, mutta tosi pikkutarkkaa ja aikaavievää puuhaa… Saas nährä tuleeko minustakin helmeilijä, vai jäikö projekti tuohon yhteen sudenkorentoon. ;)

  Oli kiva löytää toi sun helmiblogisi.

  Ja suomalainen Sillä silmällä oli kieltämättä aika tylsä. Ei niin nolo, kun olin olettanut, mutta vauhti siitä puuttui… Pitää katsoa ensi kerralla, jos homma alkaisi luistaa jo vähän enemmän. Oli aika ikävä sitä jenkkisarjaa. :)

  Ari:
  31.3.2005, 14.48

  Edesmennyt isäni sanoi minulle kun olin vielä ihan pieni, että kun päätä särkee, se merkitsee sitä että aivot kasvavat….

  Stello:
  3.4.2005, 10.27

  Enpäs edes tiennyt, että teet helmitöitä ja -blogia! Hei, oletko jo käynyt Ihan itse -forumilla? http://www.ihanitse.com =)

  Outi:
  3.4.2005, 16.18

  Ari, kiitos tiedosta. Toivottavasti mun aivot ovat nyt sitten kasvaneet hirveästi :P

  Stello, en ollut moista paikkaa nähnytkään, KIITOS LINKISTÄ!!! :) :D

  Mervi onkin jo saatu koukutettua… ;)

  Jätä kommentti