Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • yhä hengissä

  Kuumeen kynnet ovat hieman hellittäneet otettaan. Tänään mittari on vihdoin näyttänyt enimmillään vain 37.9, vaikka en ole edes ottanut kuumelääkettä. Ehkä tästä taudista sittenkin toipuu? Yskä on suorastaan uskomaton, ehkä tähänastisen elämäni komein – sai kunnioittavia kohteliaisuuksia äidiltä ja isältäkin. Puhuminen on vaikeaa, koska ääntä ei lähde juuri nimeksikään ja kurkku on kovin kipeä. Veto on täysin poissa, joten väsyin tänään jopa lounasta syödessäni.

  Elän toivossa, että olisin huomenna jo selvästi paremmassa kunnossa. Piakkoin kun olisi tarkoitus palata kotiin, ja jostain syystä kahdentoista tunnin junamatka kipeänä ei houkuttele. Jos en toivu ajoissa, on matkaa pakko siirtää. Onneksi VR muistaakseni antaa peruuttaa e-lipun..?

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  emp:
  25.3.2005, 22.53

  Kyllä siitä parantuu. Minulla meni pari vuotta sitten tuossa taudissa yli viikko. Kuume oli parhaimmillaan noin 40. Koko ajan ihan pilleripöllyissä ja portaita yläkertaan kiipeäminen oli iso suoritus.
  Eiköhän pian pöpöt väsy :)

  alive:
  28.3.2005, 11.33

  Kyllä sen e-lipun voi peruuttaa.

  Suora lainaus tilausvahvistuksesta:"E-lipun voi peruuttaa ennen matkaa täyttämällä e-lipun takaisinmaksulomakkeen, joka löytyy verkkosivuiltamme tai asemilta. Täytetty lomake on toimitettava VR:lle ennen matkan alkua. Takaisinmaksu suoritetaan kahden viikon kuluessa aiotusta matkustuspäivästä. Peruutuskulut 8 euroa/tilaus.Junavuoron peruuntuessa takaisinmaksu suoritetaan myös VR lipunmyynnissä. Lipun voi myös siirtää toiselle henkilölle, mikäli alkuperäisen lipun ehdot täyttyvät lippua siirrettäessä (esim. opiskelijalipun voi siirtää ainoastaan toiselle opiskelijalle). Tällöin asiakkaan tulee ottaa yhteys VR puhelinpalveluun, puh 0600 41 900 (puhelun hinta 1 euro/puhelu + pvm)."

  Jätä kommentti