Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • hiirineiti sairastaa

  Rokotiiri alkoi jo hienovaraisesti vihjailla (lue: karjua suoraa huutoa), että minun pitäisi kirjoittaa jotain. On tämäkin, kun ei kahta vuorokautta saa olla hiljaa ilman, että tulee sanomista.

  No, joka tapauksessa: takana on kaksi paskamaista päivää. Olen tehnyt niska limassa töitä artikkelin parissa, ollut koko ajan väsynyt ja suurimman osan ajasta alakuloinenkin. Erityisen matalaksi mielen vetää se, että Nöpö on sairastunut: hiirulainen päästelee vähän väliä surkeita tskh-vinkaisuja, jotka lienevät joko yskimistä tai aivastelua. Tai molempia. Välillä hiiri on touhukas, välillä kyyhöttää karvat pörrössä paikoillaan. Se kuitenkin syö, joten tilanne ei liene kovin paha. Jos huomenna ei ole hirveän kylmä, yritän päästä neidin kanssa lääkäriin.

  On surkeaa katsella vierestä, kun noin pieni olento sairastaa. Nöpö näyttää koko ajan jotenkin hämmentyneeltä – en usko sen ymmärtävän, miksi sillä on sellainen olo ja miksi se köhii ja rohisee. Välillä se käpertyy kainalooni ja istuu siellä paikallaan, mutta säpsähtelee aivastaessaan. Sillä on varmaan myös tylsää sairastuvassaan (se on nyt eristettynä muista), sillä heti, jos Janne pistää jostain syystä kätensä koppaan, Nöpö kipuaa käsivartta pitkin ylös ja Jannen hartioille. Minun olkapääni kelpaavat jostain syystä huonommin, mur.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Jyri:
  24.2.2005, 12.13

  Kehtaatkin väittää, että olisin joskus esittänyt vaatimuksia, varsinkaan korotetulla äänensävyllä. Minä mitään ikinä… :b

  Jätä kommentti