Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • puoli kolmelta aamuyöllä…

  …tappelu on vihdoin ohi. Sopu saatiin aikaan mitä melkoisimmalla työllä, mutta pääasia on, että pureminen ja takaa-ajaminen loppui.

  Yhden aikaan alkoi tulla epätoivoinen olo. Tappelu vain jatkui, sovusta ei ollut tietoakaan. Pikkuiset kyhjöttivät kylki kyljessä pesämökin katolla, sillä se oli ainoa paikka, mihin muut eivät kovin helposti yltäneet ja missä siis sai olla turvassa puremilta. Pesämökkiin pienokaisilla ei ollut kerrassaan mitään asiaa, siitä piti kolmen kopla huolta.

  Päätin kokeilla melko rankkaa keinoa. Siirsin kaikki hiiret kuljetuskoppaan, jossa ne olivat puolueettomalla maaperällä eivätkä siis tapelleet. Hiiret saivat kyyköttää siellä hyvän tovin, jonka aikana minä pesin uudelleen koko häkin ja kaikki sen kalusteet. Tällä kertaa käytin eri pesuainetta kuin yleensä, jynssäsin kaiken niin huolellisesti kuin mahdollista, kuivasin kaikki puhtaalla pyyhkeellä ja laitoin kalusteet eri järjestykseen häkkiin.

  Vaihdoin häkkiin myös uudet kuivikkeet. Kun häkki oli saatu kalustettua, suihkautin sinne vähäsen hajuvettä. Tämän jälkeen otin hiirulaiset yksitellen kuljetuskopasta, ja pyyhkäisin jokaisen selkää ja vatsaa pumpulitupolla, johon oli suihkautettu samaa hajuvettä. Keino tuntui aika rajulta, mutta olin lukenut NettiHaisuleista, että hajuvettä voi hätätapauksessa käyttää, kunhan varoo hiiren silmiä, korvia ja kuonon aluetta.

  Parfyymikäsittelyn jälkeen hiirulaiset päästettiin uudelleen häkkiin. Sopu oli syntynyt kuin taikaiskusta. Takaa-ajo on ohi, kiukkuinen kyräily ja vaaniminen ovat myös historiaa. Silloin tällöin kuuluu pieniä vinkaisuja, mutta pienokaiset saavat jo mennä pesämökkiinkin ilman tappelua.

  Minä taidan sittenkin saada nukkua tänä yönä.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Burana:
  18.1.2005, 10.27

  Voisiko tuon ajatella nörttikielellä että flashasit niiden pienet firmwaret uusiksi? :-)

  nomää:
  18.1.2005, 10.52

  Ostatko pelkkiä poikia, vai miten estät hallitsemattoman väestöräjähdyksen?

  Outi:
  18.1.2005, 12.17

  Ei kun noi on kaikki tyttöjä. :) Tai korjaus: niiden pitäisi kaikkien olla tyttöjä. Uusia tulokkaita pitää vielä tarkkailla, niistä sanottiin vain, että ne ovat "mitä todennäköisimmin tyttöjä".

  E.K.:
  18.1.2005, 20.09

  Hei, ja onnea uusien perheenjäsenten johdosta:)
  Meillä kävi kahden samaa sukupuolta olevan kääpiöhamsterin kanssa niin, että menivät lisääntymään keskenään. Eli kannattaa tarkkailla.

  Meidän kanille tehtiin tänään eutanasia :( Minä ja tyttäreni saimme olla läsnä toimituksen joka vaiheessa. Vastoin ennakkopelkojani, se teki asiasta tavallaan helpomman, kun näki vaihe vaiheelta mitä kanille tehtiin.

  Outi:
  18.1.2005, 20.36

  Kiitos! Ja otan osaa lemmikin menetyksen johdosta :( Se on niin kurjaa kun joutuu luopumaan pienestä rakkaasta otuksesta. Hyvä että saitte olla läsnä.

  Vähän arveluttaa nuo hiirivauvat, mutta yritän pitää niitä silmällä ja katsoa, ilmaantuuko niille jostain pikkiriikkiset.. "kassit".. ja jos sellaiset jostain putkahtaa esille, niiden haltija siirtyy kyllä kiireen vilkkaa eri koppaan!

  Jätä kommentti