Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • vuoden viimeinen päivä

  Syöminen ei enää tunnu siltä, kuin yrittäisin niellä partakoneen teriä. Kurkkukipu on vaihtunut loputtomaksi räkätulvaksi ja ilkeäksi ärsytysyskäksi, johon päädyin jo ottamaan todella hirveän makuista yskänlääkettä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun vietän uudenvuodenaattoa sairaana, ja tuskin viimeinenkään. Tunnen tuurini.

  Ulkoa kuuluu jo pamahduksia, vaikka kello on vasta vartin yli seitsemän. On vuoden viimeinen päivä, ja minä olen onnellinen siitä, että minulla on koiran sijasta hiiriä. Juhlahumu taitaa tänäkin vuonna mennä minulta sivu suun, sillä en jaksa lähteä sairaana riekkumaan minnekään. Tunnelma on kuitenkin ihan toinen kuin vuosi sitten.

  Monin tavoin olen yhä samassa pisteessä kuin vuosi sitten. En vieläkään tiedä, mitä elämälläni tekisin. Olen edelleen freelancer vailla ns. oikeaa työtä. Perhe on perustamatta, asunto ostamatta, ura rakentamatta. Nyt minulla on kuitenkin jotain, mitä minulla vuosi sitten oli hyvin vähän: uskoa tulevaan.

  Kuluneen vuoden ensimmäinen kolmannes oli hirvittävän raskas ja täynnä surua. Näin jälkeenpäin voi ehkä jo tuntea hitusen ylpeyttä siitä, että selvisin voittajana tuosta kaikesta. Katumuksen aiheita kuitenkin jäi – lyhyt ”suhde” Vihastukseen oli iso virhe, joka olisi saanut jäädä tekemättä. Kadun myös sitä, että otin yhteyttä exäni uuteen kumppaniin kuvitellen, että siitä olisi jotain hyötyä.

  Kesällä tapahtui vuoden paras asia: tapasin elämäni auringon. Siihen johti niin mahdottoman monta sattumaa, että välillä hirvittää ajatella, miten helposti tuo tapaaminen olisi voinut jäädä kokonaan tapahtumatta. Vaikka tämä puoli vuotta jatkunut reissaaminen on ollut omalla tavallaan aika rankkaa, en vaihtaisi kuluneita kuukausia mihinkään.

  2005 on muutaman tunnin päässä. Se on oikeastaan aika pelottavaa, sillä ensi vuonna moni asia tulee muuttumaan – ja monen asian on pakkokin muuttua. Pää pystyssä haasteita kohti!

  Hyvää uutta vuotta, rakkaat lukijat. Etenkin niille, joiden elämässä on surua, toivotan voimia ja uskoa tulevaan. Olkoon seuraava vuosi teille selvästi edeltäjäänsä parempi.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Ari:
  31.12.2004, 21.25

  Kyllä se aurinko vielä paistaa risukasaankin..

  Jätä kommentti