Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • laiha joulu?

  Hyvää joulua, rakkaat lukijat. Naamioiden takana on nyt selvitty hengissä jouluaatosta, johon sisältyi kaksi alle seitsemänvuotiasta. Nyt taloudessa on neljä alle seitsemänvuotiasta, ja melutaso on suurimman osan ajasta sen mukainen. Ruokaa on riittävästi, on ihanaa nähdä perhettä, pukki toi kivoja lahjoja… mutta paras lahja on kuitenkin se, että saan viettää joulua Jannen kanssa.

  Kaikki ei ole kuitenkaan sujunut mallikkaasti. Kahdentoista hengen jouluseurueestamme kolme on vatsataudissa (mukaan lukien allekirjoittanut), nelivuotias ulvoo korvakipuaan ja viides poteva on flunssassa. Saa nähdä mitä tästäkin tulee. Toivon, että kuume ja kurja olo menevät pian ohi, sillä tänään harmitti kuin pientä oravaa, kun edessä oli vuoden toiseksi paras ateria eikä minulla ollut ollenkaan ruokahalua.

  Möks.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Taika:
  25.12.2004, 22.46

  Onneksi jouluruuissa on se hyvä puoli, että niitä riittää uuteenvuoteen saakka. Ja jos ei siihen mennessä tule ruokahalu takaisin, niin eipä tarvitse ryhtyä laihduttamaan joulukiloja uuden vuoden jälkeen. Muista juoda paljon kirkkaita nesteitä, ei tässä lopulta voi kuin voittaa!

  Jätä kommentti