Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kun sinä olet valveilla

  Tähän viikonloppuun sopii hyvin pätkä Acda en de Munnikin kappaleesta Lena:

  Sorry van het tijdsverschil
    sorry about the time difference
  Ik had beter moeten weten
    I should’ve known better
  Maar als jij wakker bent
    But when you’re awake
  Is het hier weer nacht
    it’s night again over here

  Valvoin viime yönä hirveän myöhään, ja kun lopulta puoli viideltä pistin kirjan pois ja lähetin Jannelle tekstiviestin, hän vasta lopetteli työpäiväänsä. Aikavyöhykkeet ovat omituisia. Onneksi tämä ei ole pysyvä tilanne, vaan kaikki palaa ennalleen muutaman päivän kuluttua. En uskalla edes kuvitella, millaista olisi olla erossa pitempiä aikoja siten, että toinen on maapallon toisella puolella. *brrr*

  Piipahdin tänään Tossulassa. Mennessä taivas oli vaaleanpunainen ja violetti, tullessa oli jo pimeää. Kaksi pakkasastetta saivat hytisemään ja miettimään, miten ihmeessä sitä tarkenee sitten, kun mittari näyttää miinus kolmeakymmentä.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti