Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • vierailu uudessa Prismassa

  Jyri oli tänään käynyt lähistölle avatuilla marketeilla. Uteliaisuus voitti lopulta täälläkin, joten pakkohan minun oli polkea iltahämärissä katsomaan kyseisiä marketteja. Ihmisvilinä alkoi ahdistaa alta aikayksikön, ja jostain omituisesta syystä tunsin yhtäkkiä itseni aivan mahdottoman yksinäiseksi. Nappasin tarvitsemani tavarat mahdollisimman nopeasti ja siirryin kassalle.

  Vaikka olin lukenut Jyrin blogimerkinnän, olin jo ehtinyt unohtaa, että ilmeisesti näin avajaisviikon kunniaksi paikalla oli henkilökuntaa pakkaamassa ostoksia. Hätkähdin, kun tavarani olivat yhtäkkiä kadonneet kassan päädystä. En onneksi alkanut huudella solvauksia naiselle, joka oli juuri tarttumassa ostamaani wc-paperipakkaukseen, sillä tajusin ajoissa, mistä oli kyse.

  Jyri pahoitteli, ettei ollut ostanut mitään kiinnostavampaa pakkaajan käsiteltäväksi. Minunkaan ostoksissani ei ollut hurraamista: limsaa, alushousuja, vihreää teetä ja wc-paperia. Toivottavasti muut ihmiset ostivat jotain jännittävämpää.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Matti:
  29.10.2004, 9.55

  Mutta uudessa Euromarketissapa oli kaupan kerrastosetti jonka paketissa luki koreasti "ENTRANCE GUARANTEED". En uskaltanut ostaa :-)

  Jätä kommentti