Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • irtokommentteja

  Nappi istuu puseroni hihassa – minulla ei ole aavistustakaan, mikä siellä on niin kiinnostavaa, mutta hiirulaisen hyörinä ja pyörinä hihan sisällä kutittaa melkoisesti. En ole varma siitä, haluanko nähdä hihan sisäpuolen jahka Nappi lopulta suostuu kömpimään ulos.

  Jännitän huomista tämänpäiväisten verikokeiden tulosten vuoksi. Jo kaksi eri lääkäriä on vakuuttanut minulle, etteivät ole koskaan nähnyt sellaista tulosta, mitä eniten pelkään, joten kaiken järjen mukaan minun ei pitäisi olla huolissani. Vaan kun silti jännitän. Olen ennenkin ollut se ”harvinainen poikkeus”.

  Jäätyäni tänään melkein sekä valottoman mopon että valottoman polkupyörän alle kaupasta tullessani olen vakuuttunut siitä, ettei ole lainkaan tyhmää säätää lailla, että pimeällä on käytettävä valoa pyörässä. Täysin käsittämättömänä pidän sitä, että joku hullu ajoi pimeällä mopolla. Sakkoja tuollaiselle. Tai mopo veks!

  ”Haluaisin antaa sinulle yhden neuvon. Pidä huolta kehostasi.” Noin sanoi televisiomainoksen setä tänään juuri kun työnsin uuniin ranskalaisia perunoita ja HK:n sinistä. Se aiheutti minussa häpeänsekaisen virnistyksen.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Tomi:
  28.10.2004, 14.35

  Olen kuullut huhuja Oulusa, että olisivat antaneet pikavoittoja valottomille pyöräilijöille jo tänä syksynä. En sitten varmuudeksi voi sanoa, kun ei ole omalle kohdalle sattunut.

  Outi:
  31.10.2004, 13.09

  Syytä olisikin antaa, tympeää tuollainen valottomilla pyörillä ajelu… Eivät tajua, miten huonosti näkyvät pimeällä… :(

  Jätä kommentti