Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • neulontakärpänen

  Ystävä kävi kylässä, yllään kaikenlaista itse neulottua. Ystävää on purrut neulontakärpänen pahemman kerran, joten nykyään puikot kilkattavat iloisesti ja lankaa kuluu. Viimeksi kylään mennessäni löysin hänet keinutuolista kutomasta enkä voinut olla hieman naljailematta – vihjaisin, että vain kissa ja nuttura puuttuvat.

  Mutta oikeasti on kyllä mukavaa nähdä, että hän on löytänyt mieluisan harrastuksen. Ja minut on ilmeisesti sangen helppo saada innostumaan, sillä loppujen lopuksi päädyin tänään kauppaan ostamaan lankaa ja puikot. Saapa nähdä, mitä tästäkin tulee. Yleensä olen nimittäin käsitöiden suhteen valitettavan helposti innostuva mutta nopeasti kyllästyvä.

  Nöpöllä ja minulla oli tänään erimielisyyksiä siitä, rasvataanko hännänpäätä vai ei. Luin jostain, että hiirten hännänpäät kannattaisi toisinaan rasvata kosteusvoiteella, etteivät ne pääse kuivumaan liikaa (voivat ilmeisesti katketa). Nöpöä ei varmaankaan ajatus kauheasti miellyttänyt (tai sitten minun puseroni oli ihan liian kiinnostava), koska neiti pyrki karkuun parhaansa mukaan. Kun ilmoitin, että häntä rasvataan, halusi hiirulainen sitä tai ei, Nöpö esitti lukuisia pieniä ruskeita vastalauseita – ja valitettavasti yhden isomman ja märänkin. Yhhh.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti