Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • surkeaa ikävää

  Tänä iltana yksinäisyys tuntuu musertavalta. Nyt seurana on vain hihaani kiivennyt Nipsu, joka löysi itselleen puseroni kyynärtaipeesta lämpöisen piilopaikan ja jäi sinne touhuamaan. Hetki sitten se töni pikkuisella kuonollaan näppäimistöllä liikuvia sormiani – kaipasi kai hellyyttä ja huomiota kuten emäntänsäkin. Kuurasin naperoiden häkin ja kaikki sen kalusteet perusteellisesti antaakseni itselleni jotain muuta ajateltavaa, mutta ikävää ei tunnu pääsevän pakoon.

  En tiedä miksi, mutta tänään Jannen lähtö sattui enemmän kuin yleensä. Ensimmäiset kyyneleet tulivat jo muutamaa tuntia ennen eron hetkeä, ja kun Janne lopulta lähti lentokentälle, itkin silmät päästäni. Luulisi, että tähän olisi jo tottunut, vaan kun ei. Vihaan ajatusta yksin nukkumaan menemisestä ja vihaan ajatusta yksin heräämisestä.

  Pitää yrittää ajatella, että tämä on vain yksi elämänvaihe, joka ei kestä ikuisesti. Jossain vaiheessa loputon reissaaminen loppuu, eikä sunnuntai-ilta merkitse enää eroa ja kyyneliä.

  Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan kuitenkin aivan ihana. Yhdessä sohvalla lojuen katsotut Eddie Izzardit, unenlämpöiset hellät aamuhetket, eilinen naurun täyttämä känni-ilta Myrskymurmelin kanssa… moni asia teki viikonlopusta upean.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Janne:
  25.10.2004, 1.07

  Et ollut ainoa, joka pyyhki silmäkulmiaan… :-(

  Jätä kommentti