Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Onnea on…

  Tapasin tänään pitkästä aikaa hiljaisen ystäväni ihan naamatusten. Jostain syystä suurin osa tapaamisesta kului lähinnä television katselun merkeissä, mitä ensin – lähinnä huvittuneesti – moitin hieman epäsosiaaliseksi. Huomasin kuitenkin asiaa mietittyäni, ettei siinä oikeastaan ollutkaan mitään vikaa. Keskustelemme päivittäin pitkät pätkät netitse, jolloin kaikki ns. tärkeämmät asiat ehtivät tulla käsitellyksi sitä kautta. Miksipä siis emme voisi katsoa yhdessä televisiota, jos siihen on mahdollisuus?

  Kävin myös pitkästä aikaa kuvaamassa. Ilma ei ollut paras mahdollinen, mutta olettaisin saaneeni joitain onnistuneitakin kuvia – tarkemmin tiedän tietysti vasta sitten, kun pääsen purkamaan kuvat omalle koneelleni.

  Ja lopuksi: onnea on/ovat…
  …äidin kalapihvit, perunat ja kastike
  …hyvän ystävän tapaaminen
  …puusauna ja karpalolonkero
  …puhelu omalta rakkaalta, joka vain haluaa kuulla äänesi
  …pyjamassa sängyllä lojuen katseltu Sinkkuelämää
  …hyvän kirjan lukeminen ennen nukkumista

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti