Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • jonkun toisen sängyssä

  Aamulla herätessään ihminen on usein niin sanotusti pallo hukassa muutaman ohikiitävän hetken ajan. Ensin aivoissa kulkee hämmentyneitä katkonaisia ajatuksia (”kuka.. mit.. uuh.. mh.. miss… ”) ja sen jälkeen nopea oivallus (”aaaah…”).

  Minä heräsin tänään jonkun toisen sängyssä, mikä yleensä ottaen on tarpeeksi hämmentävää jo sellaisenaan, mutta tällä kertaa hämmennystä lisäsi se, että heräsin yksin ja puristaen avaimia kädessäni. (”Mit.. uh.. outo tyyny.. outo huone.. whaaa… miss.. mitä mun kädessä on… mmhhh avain..”) Ankaran noin mikrosekunnin ajan kestäneen pohdiskelun jälkeen onnistuin paikantamaan itseni Jannen makuuhuoneeseen. Kaiveltuani unisia muistilokeroitani hieman lisää tavoitin hämärän muistikuvan siitä, että joku oli reilu tunti aiemmin suukottanut minua ja sanonut ”mä meen nyt, tossa on avain”.

  Olin ilmeisesti onnistunut nukahtamaan välittömästi uudelleen, ennen kuin edes ymmärsin pistää avaimia yöpöydälle. Zzz…

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti