Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • meet the parents

  Tämä lauantai oli jännittävä päivä. Luulen jännittäneeni Jannen ja vanhempieni tapaamista enemmän kuin nämä ensi kertaa toisensa tapaavat ihmiset itse. Isä ei kuitenkaan yrittänyt purra Jannen päätä irti, eikä äitikään tarjonnut poikaparalle ensimmäiseksi sienisalaattia, joten kaikki on varmaankin mennyt ihan hyvin.

  Perheeni on aina ollut minulle kaikki kaikessa, ja alle kahdessa kuukaudessa Jannesta on tullut minulle hirveän tärkeä. Siksi jännitin vatsa sekaisin tämänpäiväistä tapaamista; en kerta kaikkiaan kestänyt ajatellakaan sitä mahdollisuutta, etteivät he tulisi keskenään toimeen. Nyt saan ilmeisesti päästää helpottuneen huokauksen.

  Anoppi (tai ex-anoppi, nyt kun avioero on vahvistettu) soitti, kun Janne ja minä olimme syömässä päivällistä. Tuntui oudolta kuulla langan päästä ääni, joka oli toisaalta hirveän tuttu mutta samalla tuntui tulevan jostakin menneisyydestä, entisestä elämästä. Juttelimme pitkään niitä näitä, ja se oli oikeastaan hurjan mukavaa. Anoppi ilahtui selvästi, kun kuuli minun löytäneen uuden rakkauden elämääni – oli hyvillään, että elämäni on vihdoin iloisempaa.

  Niin minäkin olen.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti