Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kateelliset bussikuskit

  Mietinpä tässä päivänä muutamana, mahtavatko bussikuskit olla toisilleen kateellisia. Kun lähestyvä bussi saa ihmiset nousemaan ylös penkiltä ja siirtymään lähemmäs jalkakäytävän reunaa ja sen jälkeen siirtymään takaisin istumaan, kun bussi onkin numero seitsemän eikä neljä, viisi tai kuusi (”Äh, en minä tuolla viitsi, se jättää Suomen pankin eteen ja siitä on kolme korttelia pitempi kävelymatka…”), tunteeko bussi numero seitsemän kuljettaja pettymystä siitä, ettei hänen bussinsa kelvannutkaan kenellekään? Vai kaasutteleeko hän päinvastoin tiehensä iloisena siitä, ettei joutunut pysähtymään pysäkille?

  (En voi uskoa, että ihan oikeasti pohdiskelen jotain tuollaista.)

  Tauti ei tahdo irrottaa pitkiä kynsiään minusta. Kurkku on edelleen tuskallisen kipeä ja tekee syömisestä operaation, jota varten on melkein erikseen pysähdyttävä keräämään rohkeutta. Ääni ei myöskään toimi kunnolla, ja puhuminen sattuu kurkkuun. Toivottavasti olen taas kunnossa, ennen kuin äiti ja isä saapuvat – en haluaisi antaa tätä tautia kenellekään.

  Janne on taas kaukana minusta, sateisessa Saksassa. Ikävästä huolimatta olo on jotenkin ihanan levollinen, ja tuntuu siltä, kuin osa hänestä olisi koko ajan kanssani. ”Mutta ei tässä nyt enää mikään kiire ole: olemme jo löytäneet toisemme”, luki tekstiviestissä. Ja todellakin – se, että olen löytänyt hänet, saa nytkin kiitollisuuden kyyneleet silmiin.

  Minä alan vihdoin tuntea itseni ehjäksi.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Maija:
  26.8.2004, 12.57

  Tänä aamuna taas pysäkillä bussia odotellessani kenellekään ei kelvannut bussien 24, 23 ja 4 kyyti vaan kaikki nousivat bussiin 7. Ehkä se lämmitti vanhan bussikuskin mieltä :) (ja minusta oli mukavaa että ne aikasemmat bussit olivat keränneet kaikki muut pysäkit tyhjiksi ja ei mennyt niihin pysähtelyihin aikaa ;)

  Jätä kommentti