Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • neuroottisuus

  Vihaan neuroottisuuttani. Minusta on ihan oikeasti ahdistavaa se, miten vähästä säikyn. Minulla on ollut huono olo – siis fyysisesti – jo useita päiviä. Oireet ovat ihan tavallisia nuha- ja vilustumisoireita kuten kurkkukipua, nuhaa, yskää, pientä kuumetta. Tänä iltana olo kuitenkin paheni selvästi: nyt lihaksiin koskee ja ihoa aristaa, ja olo on kokonaisvaltaisen kurja.

  Tottahan minä päätin, että minulla täytyy olla TSS. Siitäkin huolimatta, että se luokitellaan erittäin harvinaiseksi ja siitä todetaan, etteivät useimmat lääkärit näe koko uransa aikana ensimmäistäkään tapausta. Ja siitäkin huolimatta, että minulla ei ole TSS:n oireista muuta kuin kipeä kurkku ja lievää lihaskipua, jotka molemmat ovat tavallistakin tavallisempia vilustumisoireita.

  Miten kukaan voi olla näin neuroottinen?

  Äh, nyt oli pakko editoida merkintää – huomasin nimittäin juuri, että tämä on viidessadas merkintä blogissani. Onnea minulle ja kiitos lukijoilleni!

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti