Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • R-sana

  Hirveä ikävä oli kaiketi ollut molemminpuolista, koska kahjo rakkaani siirtyi Reykjavikista tultuaan suoraan kotimaan terminaaliin ja lensi luokseni – siitäkin huolimatta, että yhteistä aikaa oli tiedossa vain reilu vuorokausi ja olimme molemmat kipeitä. Kiitos Tossulan autokyydin, minä jopa pääsin lentokentälle Jannea vastaan. Koneen laskeutumista odotellessani hikoilin vuorotellen kylmissäni ja kuumissani, pää tuntui raskaalta ja muutenkin olo oli heikko. Kaikki tuo kuitenkin unohtui siinä vaiheessa, kun ruskeaksi paahtunut ja hymyilevä mies rutisti minut syliinsä.

  Ja niin oudolta kuin tämä varmasti kuulostaakin: minä en osaa kertoa tästä viikonlopusta. Minulla ei kerta kaikkiaan ole oikeita sanoja, jotka välittäisivät tähän blogiin sen, miten paljon onnea mahtui yhteen lauantai-iltaan, tai sen, miltä minusta varhain tänä aamuna tuntui, kun katselin nukkuvaa miestä vieressäni.

  Minä rakastan häntä.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Silminnäkijä:
  23.8.2004, 18.22

  Hirveä ikävä oli molemminpuolista. Janne muuttui kuin taikaiskusta takaisin mukavaksi ihmiseksi, kun oli saanut Oulun lennon tilattua. Olet hänen elämänsä aurinko. Olen onnellinen teidän molempien puolesta.

  Outi:
  24.8.2004, 12.20

  Awwww, nyt tuli taas tippa linssiin. Mukavaa, että pidit hänet tolkuissaan Islannissa etkä antanut eksyä tai muutakaan. Olen kiitollinen kun sain mieheni ehjänä takaisin :)

  Jätä kommentti