Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • höpinää puoliunessa

  Käytin koko lauantain työntekoon, jos ei lasketa iltapäiväistä vierailua Tossulaan sekä illalla C.S.I:n parissa viettämääni tuntia. Nyt kello lähestyy puolta viittä aamuyöllä, enkä minä ole vieläkään nukkumassa (mitä ette varmaan itse huomanneet, heh). Vuorokausirytmini on päässyt pahasti vinksahtamaan.

  Televisiossa mainostettiin uutta kuningas Arthurista kertovaa elokuvaa, joka kaikesta päätellen on juuri tullut elokuvateattereihin. Mainoksesta jäi mieleen ainoastaan sanat ”historiallinen tositarina”. Minä toivon, että se oli vitsi. Jostain syystä tuosta tuli mieleen kuulemani Troija-elokuvaan liittyvä juttu – tarina kertoo, että elokuvateatterissa joku täkäläinen neitonen oli elokuvan sotureiden hypätessä ulos puuhevosen sisältä hihkaissut: ”Mää arvasin…!” Hassua, säälittävää vai molempia?

  Janne soitti aiemmin illalla, ja ikävän kylmä käsi tiukensi otettaan sydämeni ympärillä entisestään. Rakkaan äänen kuuleminen teki kuitenkin lämpöisen olon välimatkasta huolimatta. Olen onnellinen, vaikka kaipaan.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  rhebok:
  19.8.2004, 14.43

  Vaikka moni ihminen jopa toimittajia myöten onkin sekoillut noiden legenda- ja myyttielokuvien todenperäisyyden kanssa, tässä uudessa kuningas Arthurin leffassa kai on nimenomaan ollut poikkeuksellisesti tarkoitus kuvata se historiallinen tositarina, josta ne kaikki legendat ovat syntyneet. Ainakin se mainostaa itseään kovasti nimenomaan sillä, enkä usko että se on vitsiksi tarkoitettu. :)

  Outi:
  19.8.2004, 14.50

  Ahaa, tuo on hyvä tietää. Pelkäsin jo, että joku kuvittelee sen legendojen kuningas Arthurin pyöreän pöydän ritareineen ja lohikäärmeineen joskus oikeasti eläneen. Olen helpottunut :)

  Moira:
  20.8.2004, 16.02

  Siis se "historiallinen" "tositarina". Eli uutta legendaahan tässä viritellään. Vaikka Keira Knightley onkin jossakinmäärin beibe, boikotoin leffaa, koska Guinevere on siinä sininaamainen kelttisoturitar. Jos tehdään oma juttu, miksi paketiksi pitää panna joku tunnettu tarina? (Jotta se myisi, nii-ih.)

  Jätä kommentti